СпаЈдеР
DissentiveMoron202
- Член од
- 1 март 2006
- Мислења
- 3.201
- Поени од реакции
- 52
Да,музичар сум. Свирам клавир веќе 6 ипол години,добив стипендија за средно музичко,а не отидов(јеп,се испофалувам сега колку да вратам на провокацијата ). Ете така! Инаку,ете за Калиопи ме поправи Ниппи и можам да кажам дека и двете сте во право,за Ѓоко Таневски сељак е,а и песните воопшто не ми се свиѓат ни како ги пее,ниту ми се убави,а за Елена....не знам колку ја сметаш за пејачка,ама јас освен гз и цицки,добри песни и не гледам:smir:А бе ти не си норамлен шо збориш. Шо,као демек некој музичар да не си? Еве јас како музичар ке ти кажам дека има у македонија квалитетни пеачи,покрај овие што ги наброја. И незнам со кој памет,за калиопи викаш дека пее до негде???? Па Калиопи е вокал бе човече,а иначе постои Ѓоко Таневски кој што рака на срце е сељак и тоа тежок,ама пее типот страшно. И башка не ми збори за разголување,за цицките и гзот на елена,па Џенифер Лопез да не не ја памтиш по гзот,ама типката има многу хитови. Не прај лоши муабети... И за нинанјна,не збори,пошо песната беше певлива,беше ок,одна влагаше у уво и топ беше за на Евровизија,а тоа што имавме никаков пласнам немаше везе ни со Елена ни со песната.