Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Ај бе гари не се пали ка мајмун на банана и ич да не ти чур курот за нас да немавте комплекси вие од нас немаше да доаѓате на свка утакмица на Тетекс да го дркате и глеам добра била лекцијата од прошлиот натпревар

Пред натпреварот Тетекс шкендија

После натпреварот Тетекс шкендија

Добро сте ја научиле песната од вашите професори :)

Тетекс - Скопје 2 : 1 победа за Тетекс за Војводи за Владе...
Како прво ми беше мило што донирав за Владе а и среќен бев што видов толку деца и возрасни што одвоија време и средства да помогнат колку што можа..
За натпреварот добро е што го свртевмо натпреваров зошто лошо ќе беше, ваке кај Напредок ќе ни одговаара и нерешено за да бидемо 6-ти на табела и полесен распоред..Првото полувреме бледо го изигра Тетекс ама затоа второто го изигра како што треба и Марко одбрани 2-3 сериозни шанси на Скопје...Браво за Клечкаровски за прекрасниот гол од слободен удар...За навивањето полека,полека се враќамо у ритам можемо секогаш подобро,браво за нас Војводи.

ќе се иде ли за ки4ево во сабота?ако знае некој нешто нека пише.

Мислим дека да. Од тиа што са поглавни и што организираа све не ми се веруе да има на форумов, затоа прашај лично некого од нив.

Braka so Napredok sto ke bide x2 da se puka li u kladilnica??

Braka so Napredok sto ke bide x2 da se puka li u kladilnica??
брат тешко бод да им земемо а не па да тепамо.ако успеемо непоразени да се вратимо од ки4ево ќе биде голем успех,со оглед на целата ситуација во клубот.како и да е ние патуваме за ки4ево па што сака нека биде.

dd0qwk.jpg

strasna brojka so ogled na toa sto gostuvavte u Sk i toa kaj vasite braka
Па ја колку што знам има забрана за гостуење ама ипак отидовмо ;)

--- надополнето ---

Инаку ако има заинтересирани за идење у Кичево нека пиша у порака...

И тиа што заминаја у Скопје, незнам што им требало...

Минатата во последна секунда победивте сега во последна секунда губите :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom