Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Соопштени на Војводи Тетово

На вчерашниот натпревар Тетекс - Хоризонт Турново што се одигра на 5 март 2011год. Имаше неколку провокации од страна на балистите...додека полицијата мирно седеше,надгледуваше и не презеде ништо,помала група на балисти се појавија на својата трибина и почнаа со провокации и повикуваа да присуствуваме на денешниот натпревар шкендија - Вардар... исто така повикуваа "смрт за каури" и уште многу навредливи зборови упатени кон Македонската нација и против Македонскиот народ како и против нашиот Тетекс...неколкумина од нив успеаја да влезат на трибината од Војводи кој ги пушти полицијата... Војводи не подлегнаа на ваквите провокации и неколкумината беа протерани од страна на Војводи и се помина без никаков инцидент... Дали законот важи за сите во оваа држава

Војводи Тетово

huhuhuhu izgleda mnogu imate kompleksi i mnogu se plasite od nas...ahh be majkata za sve nie ballistite vi sme krivi a??? :S:S:s

Да многу се плашимо од вас ја кој ве видов станав блед да ти кажем па бев да се измием со ладна вода... Ај доста не ми паламуди овдека на форум зошто државава ве штити како ретки миленичиња да ги тепавмо тиа што влегоја кј нас на трибина одма ќе се појавеја некој малтретирани жени и деца затоа не ми се прај мн ...

како што разбрав има иницијатива од комити, вардар-тетекс да се игра во недела.ако тоа се слу4и ќе биде супер,ќе има повеќе публика сигурно,и од нивна страна и од наша.

Што се однесуе до мене слободно нека се игра без гледачи, пошо исходот од натпреваров више е познат.

Што се однесуе до мене слободно нека се игра без гледачи, пошо исходот од натпреваров више е познат.

Богами, мислам дека резултатов на утакмицава се знае уште од прошла година :) Прилично сигурен сум дека е наместена да тепаме...
Да не речам 99,9%:)
Незнам колку ќе најдете мотиви да дојдете, ама се надевам на ненаместена утакмица, и атмосфера како што направивме ланска сезона :wink:
Поздрав брадрс :)

stvarno zosto ne se ubies sto ni trebas eden pomalku....covek koga neznae sto da kaze pisuva vakvi gluposti
Пa од вакви како вас,срам мие да живим...тебе нивото на интелегенција тие паднато под 0..дај исчистисе од овде еднаш засекогаш!

stvarno zosto ne se ubies sto ni trebas eden pomalku....covek koga neznae sto da kaze pisuva vakvi gluposti

Double kill :tapp: Од Вас ли комплекси бе ? ГОСПОДЕ НЕДАЈ БОЖЕ ДА БИДАМ “НАВИВАЧ“ КАКО ШТО СТЕ ВИЕ, НЕДАЈ БОЖЕ!!!

Абе баталите го.... Инаку натпреварот Вардар - Тетекс официјално ќе се игра у Субота заради вонредното коло во Вторник и Среда. Епа ајде Војводи да гостуемо у Скопје у што е можно поголем број да го бодриме нашиот Тетекс и да освариме уште едно добро гостување у Скопје се тргнуе од пред веро во 12 часот. Превоз + карта ќе биде 100 денара. Само за потсетување :)

Ајде ве чекаме,да направиме уште една Братска утакмица,само да знаете без 4-5 гајби пиво не ве пуштаме во Скопје .... :pos:

Ајде ве чекаме,да направиме уште една Братска утакмица,само да знаете без 4-5 гајби пиво не ве пуштаме во Скопје .... :pos:

Вие сте домаќини вие мора да не пречекате со 4-5 гајби пиво (по можност повеќе) :icon_mrgr.
btw уште се памти последната утакмица на Филип 2 помеѓу Вардар и Тетекс и поројниот дожд кој го имаше тој ден такво навивање на 2 навивачки групи на една утакмица долги години немало низ фудбалскиве терени низ Македонија. Би сакал да се повтори тоа.
Војводи-Комити НАЈДОБРОТО ОД МАКЕДОНИЈА !!!

ce ima negde spisok da se zapisemo ili direktno pred vero so 100 den.?

pivoto e staveno na ladenje vo sabota ve ocekuvame braka :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom