Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Еве го голот од утакмицата у Тетово

Еве од Турново исто га добивмо оваја утакмица не избркаја полицијата тогаш

а ако не се лжем и третата ја добимо Врапче го даде голот

Еве го голот од утакмицата у Тетово

Еве од Турново исто га добивмо оваја утакмица не избркаја полицијата тогаш

а ако не се лжем и третата ја добимо Врапче го даде голот
ги забрае и утакмицете од купот и двете ги добивмо!

Ама ипак, Турново има добар и уигран тим. Нашиов тим е ист како оној од лани на почеток, добри играчи ама не са уште уиграни, па тоа може да биде проблем. Не би ме зачудило и ако не ги тепамо Хоризонт. Ама ајде да се надеамо дека до тогај ќе се среда малку и ќе биде све океј.

Дада у никој случај не смее да се потцени екипата на турново 5ти са на табела... едино што треба тимов наш да се уигра инаку сега имамо супер екипа која може да извади добри резултати... Инаку очекуем да се подобри организацијата на навивачката група Војводи и со наша подршка Тетекс да постигнуее добри резултати низ полусезонава што следи...

Заминати се сите у Врање освен Блашко и Клечкаровски поради ситни повреди,бтв у сабота да се соберемо пристојна бројка и да видимо до кај ни се квалитетите..позз :)

--- надополнето ---

vojvoda_90 напиша:
Заминати се сите у Врање освен Блашко и Клечкаровски поради ситни повреди,бтв у сабота да се соберемо пристојна бројка и да видимо до кај ни се квалитетите..позз :)
Динамо Врање - Тетекс - 1 : 1 конечен резултат..

Добро бе..ќе се победи ли некого?? :) oвие се меѓу последните у втора српска лига..

да не знае некој когај се игра првата утакмица од полуфиналето од купот и дали е дома или надвор?

а бе немајте гајле се ќе се среди дур по4не првенството! а после се знае газимо!

Без Јакимовски против Турново, уште ги нема добиено потребните документи за да биде регистриран, тиа од Ференцварош праа нешто проблеми. Не се знае и Клечкаровски дали ќе игра, ама 70% би требало да игра. Мора да се зема 3 бода од оваја утакмица, зош сум 100% сигурен дека против Вардар бодојте остануаа у Скопје.

ТЕТЕКС - Турново 1:0! Стрелец Даниел Јовановски - Шиш.
Не бев у можност да идем денеска, нека каже некој што бил каква била играта, шансе едно друго :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom