Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
најпознатите песни што се и најбољиии во нив свири мустејннн
незнам кој пиша ама ств хамет може вода да му носи на мустејнн
и вајда чоекот си имал попаметна работа од металикаа да нзам плавуша суммм ама знам шо е музикаа хаха:pos2:
И не знаеш да пишуваш очигледно.
И да,една песна не може да биде само од еден музичар,освен ако не свирел истиот на се инструментите,што во случајов за Мустејн чисто сумњам.И немал Мустејн попаметна работа,не го напуштил он бендот,го избркале од бендот.

Ако успее некој да ми каже детално што не му се свиѓа кај Металика, без пристрасни вреѓања на бендот, покривајќи ја целосната кариера, го признавам за човек.

Ако успее некој да ми каже детално што не му се свиѓа кај Металика, без пристрасни вреѓања на бендот, покривајќи ја целосната кариера, го признавам за човек.

луѓето се комерцијала
не е дека немаат добри сола итн. премногу се форсираат
и ги третираат другите бендови ко да се ѓубре а они ко демек се нешооо најбољи од сите

а и не ги мрзам туку ко шо глеам тука се расправаме кој се бољи металика или мегадет за мене мегадет се бољии :vozbud:

луѓето се комерцијала
не е дека немаат добри сола итн. премногу се форсираат
и ги третираат другите бендови ко да се ѓубре а они ко демек се нешооо најбољи од сите

а и не ги мрзам туку ко шо глеам тука се расправаме кој се бољи металика или мегадет за мене мегадет се бољии :vozbud:

Ова не е анализа. Не си чоек.

И не знаеш да пишуваш очигледно.
И да,една песна не може да биде само од еден музичар,освен ако не свирел истиот на се инструментите,што во случајов за Мустејн чисто сумњам.И немал Мустејн попаметна работа,не го напуштил он бендот,го избркале од бендот.
како и да е сеа бољи се снашол од металика има бољи бенд со поголем квалитет

Зашто да ќути бе? Треба сите да дознаат дека Мегадет е најандерграунд бенд на планетава, а и пошироко. :pos:

Ај тишина, доста со тоа комерција, не-комерцијала, да не ви иде под клуч темава!!!

Не им се допаѓа фактот што „позери“ или „фејкери“ ги слушале , а не сваќаат дека за да дознаат повеќе бендови , треба да почнат од комерцијалниот :toe:.
Како ли тие ќе чујат за Deicide, Exodus , Napalm Death , Wintersun , Moonspell etc. ако не им се засвиѓа звукот на Металика кој ќе ги чујат т на MTV ?

Ме мрзи да чкрапам по тастатурава ама ќе речам дека металика ми беа омилен бенд до албумот Ride the lightning после овој албум до албумот St.Anger. ми беа тек тук некоја песна а од овој албум до новиов катастрофа немаат некоја песна што би рекол дека ми се свиѓа туку би рекол дека имаат песни што не се до толку катастрофи а ако не ме мрзи попосле и анализа ако сакаш на секоја песна посебно

Напраи ако сакаш. Поише ми беше намерата за хејтерите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom