Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Тетекс свекако беше пропала инвестиција, и да не остае ништо у Тетекс нема ништо да биде поразлично од тоа што беше пред да дојде. Пред Брацо играчите играа за џабе, а ако отиде ќе биде пак исто (освен како што кажав, ако се точни информациете што ги имам следа уште подобри денови за Тетекс). Како и да е, ја сум му благодарен Брацо и покрај тоа што ќе замине, зошто без него немаше да видимо ништо. Ќе тапкавмо уште у втора лига, а може до сега више ќе бевмо у трета или општинска лига. Колку толку ни донесе среќа, чисто сумњам дека некој друг ќе го земеше Тетекс. А ваке, Тетекс игра у прва лига, освои Куп и “достојно“ се претстави у Европа (за прв пут добро беше). Единствено што сакам е да остае чиста сметка, без никакви долгови, па што биде нека биде. Многу полесно е сега некој друг да влезе у Тетекс отколку што беше до пред 3 године.

--- надополнето ---

Иначе у четврток на Градски се одржуе Меморијалниот турнир за Пинго.
У 12:00 саат играа Љуботен - Дрита (сениори) а у 14:00 саат Тетекс - Работнички (ветерани).

Кифла од зима ќе биде тренер на Вардар...само потврда за тоа дека брково му дужи многу на Кифла, затоа и толку остана у Тетекс. Се чиста малку по малку, што значи дека најверојатно од наредна сезона ќе имамо друг спонзор. Само да се најде некој асален, зошто ако не се најде не чека истата судбина што га имавмо 17 године.
Ako Кифла иде,тогаш кој ќе дојде на негово место ??

Ako Кифла иде,тогаш кој ќе дојде на негово место ??
Ја мислим дека Кифла ќе остане у Тетекс, а Жути од Работнички ќе иде у Вардар, зошто исто како Кифла, Жути е чуек на Брацо и заедно со Кифла го водеа Вардар на времето ... А у Работнички ќе дојде Иван Голац, кој на прошлиот натпревар беше виден со Попе на Градски!

Јас би сакал да дојде Дончо што беше лани на помладокот а сега на кадетите, али тоа многу тешко да неречам невозможно. Инаку Дончо беше краток период додека беше тетекс втора лига, али "старите" играчи го наместија за да го избркаат затоа што не ги ставаше да играат и неможеа да местат утакмици. Под негово водство Тетекс имаше пласман за прва лига, али на некого тоа не му одговараше. И друго што ми се свиѓаше што јавно ја критикуваше тогашната управа дека нема муда за предизвик во прва лига. А најмногу ми се свиѓаше што даде шанса на наши "млади" деца кој играа со срце и тоа донесе резултат.

Од сигурни извори е дека Кифла иде у Вардар :smir:

А бе глава нека крши у Вардар. Потпросечно интелегентен тренер, мило ќе ми биде ако не го гледам на клупата на Тетекс, марионета на Брацо:nesum:

Јас би сакал да дојде Дончо што беше лани на помладокот а сега на кадетите, али тоа многу тешко да неречам невозможно. Инаку Дончо беше краток период додека беше тетекс втора лига, али "старите" играчи го наместија за да го избркаат затоа што не ги ставаше да играат и неможеа да местат утакмици. Под негово водство Тетекс имаше пласман за прва лига, али на некого тоа не му одговараше. И друго што ми се свиѓаше што јавно ја критикуваше тогашната управа дека нема муда за предизвик во прва лига. А најмногу ми се свиѓаше што даде шанса на наши "млади" деца кој играа со срце и тоа донесе резултат.

Abe tatko mu od Miki Jovanovski zakon e,Boreto ako dojde ke gi istepa igracite:helou:

I ti imas greska, Donco ima sin Milan Ristovski sto igra u Sileks:smir:

Можеби невикам не. Знам дека има ќерка сигурно студира за уметност нешто, а за син незнам. Инаку праемо моабет за Дончо од брвенца на кадетите што е моментално тренер?

Мислам дека за друг мислиш. Дончо колку што знам има ќерки..... Можеби грешам :toe:

mislev na Borce Jovanovski,tatko mu na Miki Jovanovski koj sto igra sega za Teteks,a inace brat na Zoran i Goran koj sto igraa za Teteks pred 2-3 sezone..Borce im bese trener na prviot tim pred 3-4 godine mislam,pa posle nego dojde tatko mu na Ace Urosevic,Cole ili kako go vikaa

mislev na Borce Jovanovski,tatko mu na Miki Jovanovski koj sto igra sega za Teteks,a inace brat na Zoran i Goran koj sto igraa za Teteks pred 2-3 sezone..Borce im bese trener na prviot tim pred 3-4 godine mislam,pa posle nego dojde tatko mu na Ace Urosevic,Cole ili kako go vikaa

Во право си... Инаку да мислам дека е тој Дончо од Брвенца.

Овја промени се десија когај трениравмо мислим..

Утре на стадион што е можно појќе...Времево кине, а за снег неверуем дека ќе има утре таке да си знаете .... У изработка се маице и транспарент како што знам..имаше донацие од кафиќи,кладилнице,кафане сендвичаре и итн и голема благодарност до нив..Утре со Ренова не веруем дека нешто ќе напраемо со моменталнава ситуација и со резултатскава криза,али ајде да се надевамо дека ќе изиграа нешто нашиве и ќе напраа нешто,толку имам поздрав :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom