Тетекс фан ^
100% МАКЕДОНЕЦ
- Член од
- 24 јануари 2009
- Мислења
- 2.394
- Поени од реакции
- 881
И да се слушаат двете страни, не само еднатаIsto taka i suditee da bidaat ferni
И да се слушаат двете страни, не само еднатаIsto taka i suditee da bidaat ferni
Dvete strani se slusat...I dvete strani da ja polnat stadionot kako mu lici na edno derbi ne samo edna strana a drugata 200И да се слушаат двете страни, не само едната
Џабе е бројка кога си СМОТАН 200 ама ка 2 000Dvete strani se slusat...I dvete strani da ja polnat stadionot kako mu lici na edno derbi ne samo edna strana a drugata 200
Џабе е бројка кога си СМОТАН 200 ама ка 2 000
ULTRAS братеSmesen si...Aj da ne pocname da ne pisuvame pojcee...da ne pisuvame za dzabe ke pocnat posle i drugite cao
Nekoj sonuva da ja ima ta brojka sto ja ima Shkendija
Значи нови полу-финалисти се ТЕТЕКС, Напредок, Металург и Тиквеш па дај боже Тиквеш да ни падне да идемо без проблем у финале !!! Тиквеш - Вардар 4 - 0 невидено ...Па нека ние со среќа го оборивмо Турново...Знам само Напредок победил,а за Вардар и Металург нема информације,ќе има покасно сигурно..Се надевам на полесен противник и секако ново финале и да го одбранимо трофејот..На ред е Брегалница у Штип!!!
И Напредок не би било лошо да ни се паднеЗначи нови полу-финалисти се ТЕТЕКС, Напредок, Металург и Тиквеш па дај боже Тиквеш да ни падне да идемо без проблем у финале !!! Тиквеш - Вардар 4 - 0 невидено ...
Да ти кажем и мене тоа ме плашеше доколку падневмо со Вардар да не се мести нешто. Можеби и немаше гледајќи што се случи но вака повеќе би сакал да го освоиме купот за да не ни мрчат дека ни го поклонија. Имаме доволно капацитет за освојување. Играчите се доста уиграни и во форма така да верувам дека ќе успееме да го одбраниме купотКолку и да ние криво шо испадна Вардар..толку и треба да сме среќни...заш сега нема да има можност за местење при евентуален дуел со Вардар..таке да путот до финале ние отворeн каде шо сметам дека сме први фаворити за освојување на купот