Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Кажете некое инфо за утакмицава пошто ја има во кладилница се мислам да ја играм. Дали е еден натпревар или има реванш е многу битно. Дали има амбиции екипата во купот и така...

Кажете некое инфо за утакмицава пошто ја има во кладилница се мислам да ја играм. Дали е еден натпревар или има реванш е многу битно. Дали има амбиции екипата во купот и така...
Ќе има и реванш...па ништо чудно Тетекс и нерешено да извади,инаку амвициете се освајање на купот :)
a за утакмицата со ренова...
10sepnq.jpg

samo mozem da se raduem na ovaja pobeda nad sileks u gosti...revansot e daleku polesen sega,strplivo u tetovo ce gi cekamo !!!!

Доживеаја шампионите да се радуваат на нерешено против тетекс........

Штета еј, колку шансе нереализирани :/ Жика промаши празен гол од 5м, Ивица погоди статива, 2-3 пута голманот ги спаси, недосуден чист пенал за нас, и слеп ќе видеше дека топката го погоди у рука играчот на сељацине. Штета стварно, средина не ни пројдоа...

По којзнае кој пат по ред Ренова ни дава гол од фаул:tapp: Жика нека се самоубие слободно, првин сам со голманот промаши, а после од 4 метра ја рокна топката преку трибина... Глигоровски одличен гол даде... можеше уште еден од иста позиција ама стативата ја погоди... требаше да ги растуримо:toe: идемо понатаму...

vazno vake da produzimo da igramo a golojte i srecata ce si dojda sami po sebe :D mozemo da gazimo sto e vazno btw prv primen gol na teteks na domasen teren...

на клипов смо малку свите се тргнаја на страна заради димните :) инаку тетекс ја имаше играта ама ни било пишано свка утакмица од слободен да ни даваа гол и прокоцкавмо 3 бода ама ако уште смо без пораз за навивањето бројката беше супер поубоо се навиаше у 2ро полувреме според мене ама тоа е вручина беше ама ипак добро навивање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom