Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Легендата Жика Радоњиќ го даде голот за нас :).Влезе од после Глигоровски мислим место црнецот или Пеев не сум сигурен:smir:
Да, место Н’дав влезе . Иначе, Оли ме изнервира когај излагаше и притоа го соблече дресот .

Легендата Жика Радоњиќ го даде голот за нас :).Влезе од после Глигоровски мислим место црнецот или Пеев не сум сигурен:smir:
Изигра со срце Радоњиќ, алал да му е. Иначе не влезе Глигоровски место Пеев, туку еден помлад играч кој истотака ми фати око со борбеноста која ја покажа:)
hahaha pa dobro be bas deka cita da znae sto se desava :) a ti se plasis neso kao a? :baeh: :)

Не бе па и ти каков страв:) Нас ни Чак Норис не не разделува :)

Изигра со срце Радоњиќ, алал да му е. Иначе не влезе Глигоровски место Пеев, туку еден помлад играч кој истотака ми фати око со борбеноста која ја покажа:)

Урошевиќ дете на Тетекс,татко му играше за Тетекс и Вардар порано у златните времиња... Треба да се форсираат вакви играчи барем тие играа од срце...:toe:

Не бе па и ти каков страв:) Нас ни Чак Норис не не разделува :)

Taman rabota da mi e celta da ve razdelam tuku onaka spomnav pa i ti :D

Урошевиќ дете на Тетекс,татко му играше за Тетекс и Вардар порано у златните времиња... Треба да се форсираат вакви играчи барем тие играа од срце...:toe:

Денеска Алек изигра многу добро, направи неколку соло продори, од кој во последните минути успеа да пројде 3 играчи на Вардар сосема сам... За атмосферава што да кажем беше нешто незаборавно, поготово кј нас ка дадовмо гол, солидна бројка на комити солидна бројка на војводи така да слободно прашајте на фан клуб на шкендија како беше наптреварот, Албанците најубоо знаа зошто сакаа и тија малу 1 лига фудбал да гледааа па дошле на стадион, интересно беше што за натаму со другариве налетавмо на 4 комити кој беа пристигнати со кола па заедно се упативме накај Буба Мара.:salut:

Денеска Алек изигра многу добро, направи неколку соло продори, од кој во последните минути успеа да пројде 3 играчи на Вардар сосема сам... За атмосферава што да кажем беше нешто незаборавно, поготово кј нас ка дадовмо гол, солидна бројка на комити солидна бројка на војводи така да слободно прашајте на фан клуб на шкендија како беше наптреварот, Албанците најубоо знаа зошто сакаа и тија малу 1 лига фудбал да гледааа па дошле на стадион, интересно беше што за натаму со другариве налетавмо на 4 комити кој беа пристигнати со кола па заедно се упативме накај Буба Мара.:salut:

Pa ja bev eden od tie 4ca so sivata jakna i sal okolu vrat

fu9qa8.jpg

258b69x.jpg

244ut20.jpg

mug5ec.jpg

2mmsqs5.jpg

Нема гајле бе си збориме само:)
Ме интересира само кој го даде голот за вас, пошто освен Пеев скоро и никој да не препознбав од вашите играчи. И дали играше Глигоровски??

Марко Јовановски; Шиш, Белчев, Мишкоски, Стојковиќ; Врапче, Савевски, Захариевски, Пеев (Радоњиќ); Н`Дав (Глигоровски) и Аце Стојаноски (Урошевиќ).
Овие беа тие што играа, не си ги познал на терен ама 90% од нив сигурно ги знаеш :) Белчев ми се свиѓаше како изигра, многу е подобар како централен бек. Иначе Жика го даде и голот на Градски, таков играч ни треба што игра од срце а не...

15002132335799901210827.jpg

Tuku uste neso zaboraiv intersna rabota bese koa se vrakav od stadion prema kolata kaj sto ni bese parkirana kaj amnezija vo eden del od gradot seuste mirisase na dimnite so gi zapalivme, se iznenadivme so uste 3cata komiti sto bea, mosne interasno zar ne :)

Добро навијање имаше у прво полувреме,солидна кореографија се на се ок,али само незнам зашто секоја утакмица се повторува истото у второ полувреме пола се разбегуваат..
За утакмицата у прво полувреме посериозни беа Вардар и ни дадоа гол,второ почнавме да ја преземаме иницијативата и дадовме гол и потоа се се играше на средината на теренот,се на се братски поделени бодови.
И мислим дека редно е Кифла да се свесне,за да го става Жика на место црнецот.

Добро навијање имаше у прво полувреме,солидна кореографија се на се ок,али само незнам зашто секоја утакмица се повторува истото у второ полувреме пола се разбегуваат..
АБЕ КАКО ТАКЕ НАВИВАЊЕТО БЕШЕ СОЛИДНО И НЕЗНАМ ПО КОЈ ПУТ ЌЕ КАЖЕМ НЕ ГЛЕДАЈТЕ ЗА ДРУГИТЕ ГЛЕДАЈТЕ ЗА ВАС ИЧ ДА НЕ ВЕ БОЛИ ЗА ДРУГИТЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom