Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
ТЕТЕКС - ВАРДАР

ТЕТОВО

Главен судија Крстевски Љубомир - Битола
1 асистент Лозановски Златко - Битола
2 асистент Стојановски Златко - Битола
КОНТРОЛОР Бошковски Миленко – Македонски Брод

4 судија Вељановски Петар - Битола

У НЕДЕЛА СВИТЕ НА СТАДИОН !!! ЗА ВЕЧНОТО ПРИЈАТЕЛСВО ВОЈВОДИ-КОМИТИ БИДЕЈЧИ ТЕТОВО Е МАКЕДОНСКИ ГРАД,БИТОЛА Е СКОПСКА ОПШТИНА У НЕДЕЛА ВОЈВОДСКА РЕВОЛУЦИЈА !!! ЗА ПОТОА ДА ПОКАЖЕМЕ КАКО ТОА ИЗГЛЕДА ЗАЕДНО СЛОЖНО ДО СТАДИОН,ПРИЈАТЕЛСКИ НА ТРИБИНА А НА ТЕРЕН БЕСКОМПРОМИСНО !!!:smir::smir:

У НЕДЕЛА СВИТЕ НА СТАДИОН !!! ЗА ВЕЧНОТО ПРИЈАТЕЛСВО ВОЈВОДИ-КОМИТИ БИДЕЈЧИ ТЕТОВО Е МАКЕДОНСКИ ГРАД,БИТОЛА Е СКОПСКА ОПШТИНА У НЕДЕЛА ВОЈВОДСКА РЕВОЛУЦИЈА !!! ЗА ПОТОА ДА ПОКАЖЕМЕ КАКО ТОА ИЗГЛЕДА ЗАЕДНО СЛОЖНО ДО СТАДИОН,ПРИЈАТЕЛСКИ НА ТРИБИНА А НА ТЕРЕН БЕСКОМПРОМИСНО !!!:smir::smir:

Или поточно свите пред буба мара заш ќе се прае заедничко кортео низ град со комити,кој нема да дојде пред буба мара немора ни на стадион да дојде:toe::vozbud:

Денеска (ПЕТОК) 23.04.2010 Во Амнезија во 19:00. Итен состанок по повод големиот натпревар што ни предстои со Вардар.

ПРИСУСТВО ЗАДОЛЖИТЕЛНО, И СТАРО И МЛАДО.

www.vojvodi.com

Денеска (ПЕТОК) 23.04.2010 Во Амнезија во 19:00. Итен состанок по повод големиот натпревар што ни предстои со Вардар.

ПРИСУСТВО ЗАДОЛЖИТЕЛНО, И СТАРО И МЛАДО.

www.vojvodi.com
па вчера имаше :toe:

Добро бе чим сум пишал ваљда некој ми кажал , а ? или ја ве викам да ве видим ?!
пиши ми на пп за што ќе се збори ако може зош имам некој обврске али ако е итен да глеам да дојдем:smir:

Ајде морамо да тепамо у недела да избегамо малу на табелава затоа сите на стадион у недела да му помогнемо на Тетекс да победи и за пријателството Војводи-Комити :helou:

Газдата на Хоризонт Орце Тодотов и официјално го напушта клубот,понатмау ке има мал удел само колку клубот да опстане:toe:,ова значи дека највероватно ние и вие ке се спасиме од бараж:vozbud:!! Доаѓаме во недела ке биде фешта низ Тетово!!Комити - Војводи

Гледам и времево ќе било сончево у недела, попладнето може и да заврне. Ама нема врска, важно е дека утакмицава ќе биде за мерак :)

Гледам и времево ќе било сончево у недела, попладнето може и да заврне. Ама нема врска, важно е дека утакмицава ќе биде за мерак :)
Во Скопје се истури од врнење тогаш,ама нас ни тоа не ни пречеше за да останаме на трибини:toe:.Дома жива вода бев али се за Вардар од срце

Во Скопје се истури од врнење тогаш,ама нас ни тоа не ни пречеше за да останаме на трибини:toe:.Дома жива вода бев али се за Вардар од срце

Ај ти си од Скопје, а можеш да замислиш ние дур стигнавме дома :):)

Иначе од местото од кај ке се чекаме заедно до стадионот колку време има ?

30-40 минути,иначе истотаке врнеше и на втората утакмица овде и тогај ми кажаја дека се слушало дури до касарната у Тетово:vozbud:ако се знае дека не бевмо кузнае колку, а сеа замислите што ќе биде:vozbud::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom