Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У НЕДЕЛА СВИТЕ НА СТАДИОН !!! ЗА ВЕЧНОТО ПРИЈАТЕЛСВО ВОЈВОДИ-КОМИТИ БИДЕЈЧИ ТЕТОВО Е МАКЕДОНСКИ ГРАД,БИТОЛА Е СКОПСКА ОПШТИНА У НЕДЕЛА ВОЈВОДСКА РЕВОЛУЦИЈА !!! ЗА ПОТОА ДА ПОКАЖЕМЕ КАКО ТОА ИЗГЛЕДА ЗАЕДНО СЛОЖНО ДО СТАДИОН,ПРИЈАТЕЛСКИ НА ТРИБИНА А НА ТЕРЕН БЕСКОМПРОМИСНО !!!:smir::smir:
па вчера имашеДенеска (ПЕТОК) 23.04.2010 Во Амнезија во 19:00. Итен состанок по повод големиот натпревар што ни предстои со Вардар.
ПРИСУСТВО ЗАДОЛЖИТЕЛНО, И СТАРО И МЛАДО.
www.vojvodi.com
па вчера имаше![]()
пиши ми на пп за што ќе се збори ако може зош имам некој обврске али ако е итен да глеам да дојдем:smir:Добро бе чим сум пишал ваљда некој ми кажал , а ? или ја ве викам да ве видим ?!
Во Скопје се истури од врнење тогаш,ама нас ни тоа не ни пречеше за да останаме на трибиниГледам и времево ќе било сончево у недела, попладнето може и да заврне. Ама нема врска, важно е дека утакмицава ќе биде за мерак![]()
Во Скопје се истури од врнење тогаш,ама нас ни тоа не ни пречеше за да останаме на трибини.Дома жива вода бев али се за Вардар од срце
Иначе од местото од кај ке се чекаме заедно до стадионот колку време има ?Ај ти си од Скопје, а можеш да замислиш ние дур стигнавме дома![]()
Иначе од местото од кај ке се чекаме заедно до стадионот колку време има ?