Тетекс фан ^
100% МАКЕДОНЕЦ
- Член од
- 24 јануари 2009
- Мислења
- 2.395
- Поени од реакции
- 881
so rabotnicki utakmicata se igra u subota u 3 saat, a ne u nedela.
na ffm pisuva u 3 deka se igra. stom taka pisale bi trebalo da e taka.
ок сеа видов
so rabotnicki utakmicata se igra u subota u 3 saat, a ne u nedela.
na ffm pisuva u 3 deka se igra. stom taka pisale bi trebalo da e taka.
bi trebalo toa kaj delegiranjeto da e tocno zos i do sega rabotnicki igrase sve u subota.хмм чудно ова, на сајтов од ффм на едно место пишуе у недела у 4 на ова сеа новава објава што им е Делегирање 23коло у субота у 3.. Збунет криминал са овја ффм
хмм чудно ова, на сајтов од ффм на едно место пишуе у недела у 4 на ова сеа новава објава што им е Делегирање 23коло у субота у 3.. Збунет криминал са овја ффм
Еве за тие кој збореја дека Брацо е го контролира првенството,само ќе кажем браво за него кој покрај тоа што нашево првенство е катастрофа тој уште вложува у фудбалов,се видело и тоа кога излегол нервозен после утакмицата со Пелистер,мислим дека појќе управава забушава него тојhttp://sport.com.mk/WBStorage/Files/2503-05.pdf
И Александар Закоски реагира на судијата Ставрев и неговите копуци:nenene:
Бојан незнам колку год. имаш само не навлагај у овја работе... ме мрзи да ти аргументирам овде некој работе, таке да нека не те буни што мачкаа очи преку весници.Еве за тие кој збореја дека Брацо е го контролира првенството,само ќе кажем браво за него кој покрај тоа што нашево првенство е катастрофа тој уште вложува у фудбалов,се видело и тоа кога излегол нервозен после утакмицата со Пелистер,мислим дека појќе управава забушава него тој
Некој од форумов пред некое време кажа дека Брацо му должи нешто на Кифла и затоа... Ај да не навлегуемо појќе у ова...Бојан незнам колку год. имаш само не навлагај у овја работе... ме мрзи да ти аргументирам овде некој работе, таке да нека не те буни што мачкаа очи преку весници.
А тој што стварно е нервозен и што е најмалце заслужен да се пцуе е Кифла. Да не му одговараше на Брацо ваква игра, да сакаше резултати, Кифла ќе работаше у Брвенца нешто. Он само игра ка што му свири Брацо.
Таке се збори, дека Брацо му е “должник“ на Кифла. Ако ви текнуе на времето Кифла ка беше тренер на Вардар (Вардар беше на Брацо тогај), уште од тогај имале некои недовршени работе, па затоа го држи уште и покрај лошите резултати.Некој од форумов пред некое време кажа дека Брацо му должи нешто на Кифла и затоа... Ај да не навлегуемо појќе у ова...
Сеa за нареднава мислим дека треба пак да се врати Марко на гол,поубоо брани него ли овја Делев...
РАБОТНИЧКИ – ТЕТЕКС СКОПЈЕ, НАЦ. АРЕНА ФИЛИП ВТОРИ 27/03/2010 (САБОТА) 15.00 ЧАСЗа у субота би требало да има 2 автобуса(ако се игра у субота ако не за недела ова важи)вечер ќе има состанок таке да би требало вечер све да се знае затоа ВОЈВОДИ спремајтесе идемо у Скопјееее
Па ја мислим дека од Северна на Филип Втори полесно е да се влезе у терен отколку овде кј нас :tv:РАБОТНИЧКИ – ТЕТЕКС СКОПЈЕ, НАЦ. АРЕНА ФИЛИП ВТОРИ 27/03/2010 (САБОТА) 15.00 ЧАС
Главен судија Шулески Стевче - Oхрид
1 асистент Чакарески Лазе – Струга
2 асистент Јолески Злате – Демир Хисар
КОНТРОЛОР Гоцевски Ѓорѓи – Струмица
4 судија Влахо Константин – Скопје
pa eve od ffm sajtot. inaku ova pedercevo ohridsko ke ni ebe mater u subota, ovja e beter od stavrev protiv nas. ova vcera od stavrev ke bide 0 (nula) sprema toa sto ke go naprae ova gomnovo.
Луди Боби.:pos2::pos2::pos2:Па ја мислим дека од Северна на Филип Втори полесно е да се влезе у терен отколку овде кј нас :tv:
:pos2::pos2::pos2:Па ја мислим дека од Северна на Филип Втори полесно е да се влезе у терен отколку овде кј нас :tv: