ArhangelOFDeath
Immortality
- Член од
- 3 септември 2008
- Мислења
- 1.906
- Поени од реакции
- 126
ХЕЈ Луѓе дајте да направиме нешто на кајгана радио да пуштаме метал музика јас се пријавив пријавете се и вие браќа металци
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ХЕЈ Луѓе дајте да направиме нешто на кајгана радио да пуштаме метал музика јас се пријавив пријавете се и вие браќа металци
кажи како се пријавува!!!!!!
Јас пуштав метал и рок на радио едно време, им правев мерак на кајгана металците ама дали само 3-4 ме слушаа и си реков не фала на толку слушатели да трошам мегабајтажа.
Како што Нирвана го дигна гранџот на највисоко можно совршенство, истото го направи Металика со металот.
Они се АЛТЕРНАТИВ МЕТАЛ, ама мешаат хип-хоп, рок и електроника... Ај нема везе, нема смисла да збориме за Линкин Парк на топик за Метал.
Јас од Метал ги слушам Bon Jovi, Aerosmith, Scorpions и Metallica. Првите три групи не спаѓаат целосно во метал, туку се повеќе хард рок, ама нивниот стил некогаш преоѓа во Heavy Metal или Hair Metal.
Металика не го дигнале металот ??Pearl Jam се совршенство у гранџот а не Nirvana а исто и Metallica не се совршенство ниту па го дигнале толку металот... темата е Metal а не Metallica затоа пишете општо за металот... а овие два бенда се најкомерцијала а не дигнале нишо од метал и гранџ...
За болдираново си во право без исклучок ама за металика не сум баш сигуренМеталика не го дигнале металот ??
Со тоа што станале „комерцијала“ како што ти ја нарекуваш , тие го промовирале жанрот Метал ..
И истотака кој не ги знае песните од Нирвана - Come as you are и Smells like teen spirit ?
Нирвана го издигнаа гранџот.
Pearl Jam се совршенство у гранџот а не Nirvana а исто и Metallica не се совршенство ниту па го дигнале толку металот... темата е Metal а не Metallica затоа пишете општо за металот... а овие два бенда се најкомерцијала а не дигнале нишо од метал и гранџ...
Прл Џем по музикалноста не се гранџ, тотално отскокнуваат од гранџ бендовите. А ти што си инат за Металика тоа е друга работа, иди слушај музика уште неколку години. Немораш да мижиш пред Металика од 80ти за цената на Металика од 90ти.
Aбе види... металот е андерграунд музика... не е музика шо некој треба да си иде у розефко и да ја слуша (а со металика се дешава) и да ми вика рапер у школо МЕТАЛИКА СЕ НАЈБОЉЕ... ако опстојат како андерграунд бенд (значи од металци да живеат а не од сите) онда се ок... а и ја можам да напраам еден јак албум и 52636565 срање албуми и да меслуша комшиката заедно со цеца у иста плејлиста ... и ја ке иам пари а ти ке си останеш голтрак... тоа го напраиле металика брат... го предале металот... а за перл џем... па можда одскокнуваат ама гранџ се... и металика одскокнуваат од тоа шо беа (треш) па ми иде типче 7 одд и ми вика металика најбоље треш... и го глеам и ми иде да му врзам една... иначе си слушам многу музика топ ми е...