Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Сега се вратив од одмор и не сум баш во тек со работите,повредите на Левков и Аце Стојановски опасни се или брзо ќе се вратат во игра?

http://www.sport.com.mk/WBStorage/Files/050408.pdf

Гледачи: 1.000! Ебате неписмените!!! Кој идиоти го пишуваат ова бе еј! После она кога против Охрид последното коло лани, славењето влез у прва лига имаше пишано Гледачи: 300, а во Чаир Гледачи: 6.000 (самиот стадион не собира 6.000), јасно ми е дека дегени го пишуаа ова.

http://www.sport.com.mk/WBStorage/Files/050408.pdf

Гледачи: 1.000! Ебате неписмените!!! Кој идиоти го пишуваат ова бе еј! После она кога против Охрид последното коло лани, славењето влез у прва лига имаше пишано Гледачи: 300, а во Чаир Гледачи: 6.000 (самиот стадион не собира 6.000), јасно ми е дека дегени го пишуаа ова.
ахаха у чаир 6000 хаха у чаир не собира 6000 душе у цела населба:)

Ај уште еднаш употребете го добропознатиот термин за албанците, и ви ветувам дека ке бидете санкционирани . Претерувате, свесни ли сте дека ширењето на национална омраза е забрането на форумов, свесни ли сте дека истото секој фудбалски сојуз настојува да го искорени од своите земји, 1000 кампањи имаа Фифа за истава работа а вие пак си терате по свое .

Очигледно грешиме што нон стоп правиме превиди и кај вас, и кај оние членови од албанска националност, пак си терате по свое .
јас дечко незнам оти то го сметаш за навреда на национална омраза ова ти е исто ко некој шо ги вика унгарците маџари оти и самата држава си се вика маџарска а комшите сами се викат шиптарија ама на некој енглез му текнало ние ке си ги викаме албанци па ако мислиш дека не е така докажи дека не сум во право а и мислам ова сите го знат па незнам оти толкава фама се крева околу ова

јас дечко незнам оти то го сметаш за навреда на национална омраза ова ти е исто ко некој шо ги вика унгарците маџари оти и самата држава си се вика маџарска а комшите сами се викат шиптарија ама на некој енглез му текнало ние ке си ги викаме албанци па ако мислиш дека не е така докажи дека не сум во право а и мислам ова сите го знат па незнам оти толкава фама се крева околу ова
Јасно е ставено на дознаење од страна на администраторите на овој форум дека тој збор претставува навреда и кршење на правилата, т.е. со истиот се шири национална омраза .
Така да не мудрувајте многу и држете се до тематиката .

п.с. CrazyMac е пријавен кај админите, и се чека санкција за тој член, нема веќе лабаво за вакви работи .
п.п.с. Баниран е на 2 дена .

Има ли нешто ново во врска со Тетекс... трансвери..?

Па не се знае уште списоци се пишуваат ама најверојатно 2 автобуса:toe:

А кој прае списоци и како само 2 автобуса кој има околу 200 души сликано за членска до сеа што сигурно ќе се качуе бројката???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom