Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Само тоа ќе ви остане . Ин Мемориам :toe::helou:

Хехехехе па вие ни тоа го немате ... туку ај М.Ѓ.П. не ми згрешила ништо како клуб, не вреди да навлегувам подлабоко!

На што да дркам бе домец , на лузераана . Попрво Тетекс ќе стане Шампион од вас бе ееееееејјјј , пропаст сте бе жива мизерија , да неможат во Европа да излезат , за греота , се мачат :tapp: . Иди таму бриши тоа мрсулите сватете нема никогаш да бидете како што сте биле во СФРЈ :vozbud: . Сега од август ќе видиш Тетекс како ќе ве тепа на Филип 2 (бивши Градски):helou: , за инаетот на Брацо ќе ве тепа . Брацо оди си педер еден му викавте , е сега ќе видите Тетекс кој тим ќе го направи :helou: .
Абе руралец неинтелегентен (ако уопште знаеш што значи пошто вие во Џорче сте полуписмена багра), погледни си го тоа стадиончето мизерно стационирано меѓу ниви на кое ви се смее цело Скопје и пошироко, па после џавкај. Тешка шупа сте биле и ќе останете и во иднина. Ај сеа гитла да поработиш малку по нивите зашто за позначајно нешто и онака, селската раја од Џорче, никогаш не ве бивало.

море ти си нашол за неписменост да збориш бе клошар еден неписмен се пишува Ѓорче а не Џорче ццц

море ти си нашол за неписменост да збориш бе клошар еден неписмен се пишува Ѓорче а не Џорче ццц
Пародија... ако уопште знаеш што е тоа. Се извинувам на Тетовци за офф топикот, ама не можев да не им одговарам на овие wannabe граѓани од с. Џорче, а уствари тешки руралци во душата

Ѓоксо и пак не можеш да научис дека е Ѓорче...ама толку сте интелигентни вие не можете да скапирате

Ѓоксо и пак не можеш да научис дека е Ѓорче...ама толку сте интелигентни вие не можете да скапирате
Слушни си го прво претседателот како го изговара, а и ред други фаци од западната периферија на Скопје, па после ќе праиме муабет
http://www.sitel.com.mk/?ItemID=8F4C39C02CCEE04ABA573DC9077C3666
Затоа е и тоа мое исмејување со името на вашата рурална населба, тенекијо една

кај неписмени кај неинтелигентни сеа и глуви испаднавте..слушни убаво и ај да не ги замараме тетовциве и доста на оваа тема..ако имаш нешо у наши фан клубови

кај неписмени кај неинтелигентни сеа и глуви испаднавте..слушни убаво и ај да не ги замараме тетовциве и доста на оваа тема..ако имаш нешо у наши фан клубови

Е ал ви текна дека постирате на фан клуб Тетекс... Си имате ваши фан клубови за такви дискусии...:smir:

Он топик:
Како што викаа на 10 Јуни ќе биде чистката во Тетекс и ќе се знае кој од сегашните играчи ќе остане а кој ќе напушти, па ќе видиме...:helou:

Фанови на Македонија Ѓ.П и Вардар.....ако имате нешто да си кажете еве во нашиот фан клуб,Македонија Ѓ.П,ке ви се приклучам и јас,да не правиме веке овде оф топици и башка темава е за Тетекс,не е за никој од двата клуба.
Јас сум за Македонија Ѓ.П ама коа ке го претерате,ке го претерате........

Извинете и за мојот оф-топик.....

Инаку Војводи имам желба кога ке дојдете кај нас во Ѓорче,да грмиме заедно на Абре Македонче и Едно Име Имаме....:vozbud::vozbud:

Фанови на Македонија Ѓ.П и Вардар.....ако имате нешто да си кажете еве во нашиот фан клуб,Македонија Ѓ.П,ке ви се приклучам и јас,да не правиме веке овде оф топици и башка темава е за Тетекс,не е за никој од двата клуба.

Инаку Војводи имам желба кога ке дојдете кај нас во Ѓорче,да грмиме заедно на Абре Македонче и Едно Име Имаме....:vozbud::vozbud:

Ќе не пуштите на стадион? :) Од сега простор за нас да праете и да не рачунате, немој после да биде неможе да влезете :smir:

Ќе не пуштите на стадион? :) Од сега простор за нас да праете и да не рачунате, немој после да биде неможе да влезете :smir:

:D:D:D Да да убоо ви рече бобиче, прво да обезбедите влез па после ќе пееме се` :D:smir:

Да да обавезно се доаѓа и тоа масовно и од сега има ветување нема кршење столчиња:pos2::pos2::pos2:

Абе руралец неинтелегентен (ако уопште знаеш што значи пошто вие во Џорче сте полуписмена багра), погледни си го тоа стадиончето мизерно стационирано меѓу ниви на кое ви се смее цело Скопје и пошироко, па после џавкај. Тешка шупа сте биле и ќе останете и во иднина. Ај сеа гитла да поработиш малку по нивите зашто за позначајно нешто и онака, селската раја од Џорче, никогаш не ве бивало.
A бе пиперкар не се пали ко млад мајмун знам дека ве боли вистината дека никогаш повеќе нема да освоите титула воопшто . Сега Тетекс следнава сезона ќе иде у УЕФА а вие на местото на Тетекс ауфидерзен у 2 :vozbud::vozbud::vozbud: . ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ОД ДРЖАВА ЃОРЧЕ до пиперкарите од центар со ќумбињата пред згради авјар што прават секоја есен :pos2::pos2::pos2: . Тетекс ќе биде фактор догодина во 1 лига вие нема и помирете се со тоа , а да не збориме за нас . Ние сме посебна приказна за себе ако почнеме ќе не раздени :toe::vozbud: Ти почна да навредуваш јас ти вратив , сега сме нерешени . П.С. Ај сепак темава е за Тетекс да не го тупиме

Да да обавезно се доаѓа и тоа масовно и од сега има ветување нема кршење столчиња:pos2::pos2::pos2:
Одвај чекам да се сретнеме со Тетекс во 1 лига . Ќе биде доста интересно како на теренот така и на трибина :helou: . Поздрав Војводи ве очекуваме во Ѓорче :helou: .

Слушни си го прво претседателот како го изговара, а и ред други фаци од западната периферија на Скопје, па после ќе праиме муабет
http://www.sitel.com.mk/?ItemID=8F4C39C02CCEE04ABA573DC9077C3666
Затоа е и тоа мое исмејување со името на вашата рурална населба, тенекијо една
Ѓорче е Држава бе алооооо . Ние можеме се да правиме во Центар ај вие дојдете во Ѓорче правете нешто како ќе си поминете :smir: . Кога ќе одите за Тетово од каде треба да поминете :vozbud: . Вадете ги визите пред влез кај нас :baeh::helou: .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom