Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
26 март 2009
Мислења
92
Поени од реакции
2
Значи утре кој е за одење во Штип со околу 200 денари во џебот и во 12.00 часот пред Амнезија да биде!! За превоз ќе има комбе, ако има повеќе луѓе ќе има и 2 комбиња!
Поззз :smir:

PS: Епа брегалницо очекувај ги најдобрите, најлудите и најватрените хулигани во македонија...доаѓамеее...ВОЈВОДИ

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
nekoj ti kazal deka si dosaden mnogu ti rekovmo deka ce dojdemo vo stip a kolkav broj ce bidemo ce vidimo zavisi kolku ce se soberemo pozz.
:pos2::pos2::pos2: ajde bratu soberitese sto pojke, ima i so koli sto ke idat, pa nema da bidemo malu. sigurno idemo na pobeda dnska, a posle utakmica ke slavimo plasman u 1 liga.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ИГРАЈ ТЕТЕКС ТИИИИ, ИГРАЈ И ПОБЕДИИИИ, ПОСЛЕ ЌЕ СЛАВИМЕЕЕЕ, А СЕГА ЌЕ ПЕЕЕМЕЕЕЕЕЕ, ООООО ООООООО, ОООООО ОООООО, ОООО ОООО ТЕТЕКС Е ШАМПИООООООН! НАНАНА НАНААААА НАНАННАНА АНАНАА

Ајде денеска да ги тепаме Брегалница и у прва лига :tv:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ајде денеска со срека нека ни е и на двете екипи па нека победи подобриот!!!!:vozbud:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Пред пола саат замина цело комбе, од поголемите и + заминаа со коли, што значи би требало да има 50-60 душе. Ја за жал неможев, колку ми е криво...

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Подобро ќе беше да организирамо свите автобус ќе беше поевтино а и ќе идевмо појче ама нема врска важно тетекс ќе има подршка у штип и се надевамо на победа.

А ќе има ли некој што ќе кажуе резултат?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Подобро ќе беше да организирамо свите автобус ќе беше поевтино а и ќе идевмо појче ама нема врска важно тетекс ќе има подршка у штип и се надевамо на победа.

А ќе има ли некој што ќе кажуе резултат?
Ја ќе ве известуем на полувреме и на крај како ќе биде

Kajgana Shop

На врв Bottom