Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
20 април 2009
Мислења
17
Поени од реакции
0
dali ima klipcina od vcerasnata utakmica i mora da kazam deka go jadeja shvercerite a da ne gi branese policijata neznam kako ce se odeja doma a policijata po nas mavase kako kucina

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
sekoja 4est za vojvodi bravos ova me raduva so svi gi sjebale Albancite

Член од
26 март 2009
Мислења
92
Поени од реакции
2
ЕВЕ СО ОВИЕ НАСТАНИ ДОКАЖУВАМЕ ДЕКА НЕМА ПРЕДАВАЊЕ НА ГРАДОВ НАШ КАКО ШТО МНОГУ МАКЕДОНЦИ ОД ДРУГИТЕ ГРАДОВИ ГО СМЕТААТ ЗА ВЕЌЕ АЛБАНСКИ...

ТЕТОВО Е МАКЕДОНСКИ ГРАД, МАКЕДОНСКИ ГРАД, МАКЕДОНСКИ ГРАД!!!

СО ВЕРБА ВО БОГ ВОЈВОДИ ДО ГРОБ!!!

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
abe od prilika kolku navivaci se ocekuva da dojdat vo stip pozz

Член од
26 март 2009
Мислења
92
Поени од реакции
2
abe od prilika kolku navivaci se ocekuva da dojdat vo stip pozz
Иако вчера пишав дека големи се шансите да дојдеме, но еве сега имам информација дека тој брацо изгледа не дава пари за превоз така да тешко дека ќе има организирано гостување, за жал.
Иначе како ми одеше некаде у гости, да му е*ам племето на тој, не знае колку пари има а не сака да плати 1-2 автобуси...:smir:

Член од
26 март 2009
Мислења
92
Поени од реакции
2
a so vi e toj braco so vi plaka prevoz
ПА више тетекс е од Брацо, он го купи на почеток од сезонава. Ама не е проблемот до него, он пушта паре, само бидејќи сега е во странство и тоа оди преку други луѓе а тие 99,999% го крадат и пари нема!
А ја сум сигурен дека тој дава пари, погрешно се изразив во претходниот пост.

Vojvodi_Te

Војводи Тетово
Член од
31 март 2009
Мислења
122
Поени од реакции
5
Иако вчера пишав дека големи се шансите да дојдеме, но еве сега имам информација дека тој брацо изгледа не дава пари за превоз така да тешко дека ќе има организирано гостување, за жал.
Иначе како ми одеше некаде у гости, да му е*ам племето на тој, не знае колку пари има а не сака да плати 1-2 автобуси...:smir:
Брат и ја тебе не те сфаќам .... Кажи ми што сакаш појќе од Брацо, ги плати дуксерите, плати долг кон пивара од АРМ, плати автобус до Охрид??? Га претеруемо и мни многу, дур беше Џобе ништо не добивмо ... Зошто мие како навијачка група не се соберемо и да дадемо по 300 ден и да идемо сами ... Брацо напрае многу за Тетекс дај да не претеруемо ...
Позз
Со верба во бог ВОЈВОДИ ЗАСЕКОГАШ!!!!!!!!!

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Брат и ја тебе не те сфаќам .... Кажи ми што сакаш појќе од Брацо, ги плати дуксерите, плати долг кон пивара од АРМ, плати автобус до Охрид??? Га претеруемо и мни многу, дур беше Џобе ништо не добивмо ... Зошто мие како навијачка група не се соберемо и да дадемо по 300 ден и да идемо сами ... Брацо напрае многу за Тетекс дај да не претеруемо ...
Позз
Со верба во бог ВОЈВОДИ ЗАСЕКОГАШ!!!!!!!!!
epa ajde pazarite bus ili kombe i idemo na svoj trosok, ili so kole ke idemo, 5-6 kole ke se najda i ke idemo. se znae koj treba da najde prevoz (da ne gi spominjam po ime), a tija sto sakaa da dojda ke si plata po 300den i ke ida, samo da ne bide kako za u negotino, sabajleto ba baramo kombe, utre-zadutre neka se pazari sve i gotovo.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
јако навијање беше у вторникот да не беа А-C-A-B шипојте ќе го јадеа ама... ама затоа ечеше НИ НА НЕБО НИ НА ЗЕМЈА ЗА Албанци МЕСТО НЕМА!!!НАПРЕД ТЕТЕКС ЕЕЕЕЕЕ!!!НАПРЕД ТЕТЕКС ЕЕЕЕЕ!!!!! и после тој шипот ќе се сили со нож когај виде цела багра мрш да го нема:):)

п.с каде беа најавените 5-6 автобуса.

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
sega ima li oficijalni informacii dali ke idat vojvodi vo stip ili ne ako znae nekoj neka kaze

Kajgana Shop

На врв Bottom