Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.565
- Поени од реакции
- 11.579
Дајте слики брака и клипови нешто да видиме како сте ги лупале смрдените копачи од село Чаир.Само така за нив,мајката нивна.позз се гледаме во прва лига другари.
komu vlegle doma? kogaj bilo toa? sto bilo?Сеа се кажаја на алсат 3 шверцери у болница у тетово и 12 полицајци ама за војводи не кажаја дека има повредени што значи се виде кој лже,а и го покажаја тој што му влегле дома војводи и све му искршилезначи на нивна телевизија кажаја све а и сигурно скриле некој повреден за да не биде срамота.
Тоа беше пред стадионот, на кружниот тек, кога искршиве едно 4-5 коли и кога му влегоја на тој дома од првата куќа и што го истепаја. Како може тоа да си го пропуштил бе...:smir:komu vlegle doma? kogaj bilo toa? sto bilo?
inaku imase od vojvodi sto se samopovredija, za toa nema zbor, koga gi krseja staklata od stadionot, imase mislim dvajca sto se isekoja koga krseja stakla za da gadzaat so niv.
kruzniot tek pred stadion? ja projdov od kaj renova, ne od kruzniot tek.Тоа беше пред стадионот, на кружниот тек, кога искршиве едно 4-5 коли и кога му влегоја на тој дома од првата куќа и што го истепаја. Како може тоа да си го пропуштил бе...:smir:
Епа си го пропуштил главното туе имаше газење, и цивили и џандари све у пакет.kruzniot tek pred stadion? ja projdov od kaj renova, ne od kruzniot tek.
pa kako be sum go propustil toa :pos2::pos2: a sto bese pricina? provocirase nesto?Ќе има и слики и клипчиња све со ред, важно беше ватрено и имаше борба, тоа ми се свиѓа... камо да е свака утакмица ваке:helou:
Епа си го пропуштил главното туе имаше газење, и цивили и џандари све у пакет.
Најјако беше со тој дома што му влеговмо шо го исчукавмо и куќата лом цела, го имаше сеа на алсат. хахахах
Им влеговмо на тиа со коле што проаѓаја, и тој се напрае паметен почна да фрља со камења (исто ка тој со југото против Шкендија :pos2::pos2pa kako be sum go propustil toa :pos2::pos2: a sto bese pricina? provocirase nesto?
okolu 1500.imase li mnogu publika?
Точно точно, моја грешка :smir:ХАХАХАХАХАА ... Морам да те попраем овде. Тој со југото беше проти Кожуф за 20 год Војводи а не со Шкендија :turn::turn: Така да ова било уште појако влагање дома и СОЛ... Штета го пропуштив најинтересното :raz::raz:
Па добро мора малце да се додаде немој и ти вакехехе кј најде бе 1500.
највише 1000