Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Дајте слики брака и клипови нешто да видиме како сте ги лупале смрдените копачи од село Чаир.Само така за нив,мајката нивна.позз се гледаме во прва лига другари.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Сеа се кажаја на алсат 3 шверцери у болница у тетово и 12 полицајци ама за војводи не кажаја дека има повредени што значи се виде кој лже,а и го покажаја тој што му влегле дома војводи и све му искршиле:toe:значи на нивна телевизија кажаја све а и сигурно скриле некој повреден за да не биде срамота.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Сеа се кажаја на алсат 3 шверцери у болница у тетово и 12 полицајци ама за војводи не кажаја дека има повредени што значи се виде кој лже,а и го покажаја тој што му влегле дома војводи и све му искршиле:toe:значи на нивна телевизија кажаја све а и сигурно скриле некој повреден за да не биде срамота.
komu vlegle doma? kogaj bilo toa? sto bilo?

inaku imase od vojvodi sto se samopovredija, za toa nema zbor, koga gi krseja staklata od stadionot, imase mislim dvajca sto se isekoja koga krseja stakla za da gadzaat so niv.

Член од
26 март 2009
Мислења
92
Поени од реакции
2
komu vlegle doma? kogaj bilo toa? sto bilo?

inaku imase od vojvodi sto se samopovredija, za toa nema zbor, koga gi krseja staklata od stadionot, imase mislim dvajca sto se isekoja koga krseja stakla za da gadzaat so niv.
Тоа беше пред стадионот, на кружниот тек, кога искршиве едно 4-5 коли и кога му влегоја на тој дома од првата куќа и што го истепаја. Како може тоа да си го пропуштил бе...:smir:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
moreeeeeeeee dajte sliki da ve emm ne e mozno od cel stadion nikoj da ne snimal i slikal

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Тоа беше пред стадионот, на кружниот тек, кога искршиве едно 4-5 коли и кога му влегоја на тој дома од првата куќа и што го истепаја. Како може тоа да си го пропуштил бе...:smir:
kruzniot tek pred stadion? ja projdov od kaj renova, ne od kruzniot tek.

Член од
26 март 2009
Мислења
92
Поени од реакции
2
Ќе има и слики и клипчиња све со ред, важно беше ватрено и имаше борба, тоа ми се свиѓа... камо да е свака утакмица ваке:helou:

kruzniot tek pred stadion? ja projdov od kaj renova, ne od kruzniot tek.
Епа си го пропуштил главното туе имаше газење, и цивили и џандари све у пакет.
Најјако беше со тој дома што му влеговмо шо го исчукавмо и куќата лом цела :D, го имаше сеа на алсат. хахахах

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Ќе има и слики и клипчиња све со ред, важно беше ватрено и имаше борба, тоа ми се свиѓа... камо да е свака утакмица ваке:helou:

Епа си го пропуштил главното туе имаше газење, и цивили и џандари све у пакет.
Најјако беше со тој дома што му влеговмо шо го исчукавмо и куќата лом цела :D, го имаше сеа на алсат. хахахах
pa kako be sum go propustil toa :pos2::pos2: a sto bese pricina? provocirase nesto?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
pa kako be sum go propustil toa :pos2::pos2: a sto bese pricina? provocirase nesto?
Им влеговмо на тиа со коле што проаѓаја, и тој се напрае паметен почна да фрља со камења (исто ка тој со југото против Шкендија :pos2::pos2:) и ка му влегоа свите, у нутра у куќа му скршија све. Штета што си пропуштил :)

А еден види го што вика на темата ВТОРА ЛИГА:
Шверцерите беа на вашата трибина што значи дека вие сте побегнале, ве немаше на таа трибина :pos2::pos2::pos2::pos2: ОМГ! БОЖЕ ГОСПОДЕ ХАХАХАХАХАХ!

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
ХАХАХАХАХАА ... Морам да те попраем овде. Тој со југото беше проти Кожуф за 20 год Војводи а не со Шкендија :turn::turn: Така да ова било уште појако влагање дома и СОЛ... Штета го пропуштив најинтересното :raz::raz:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ХАХАХАХАХАА ... Морам да те попраем овде. Тој со југото беше проти Кожуф за 20 год Војводи а не со Шкендија :turn::turn: Така да ова било уште појако влагање дома и СОЛ... Штета го пропуштив најинтересното :raz::raz:
Точно точно, моја грешка :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom