Фан Клуб: Тетекс - Тетово

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
:pos: :pos: :pos: ...што се не изначитав :uvo:

Не може ли некој тетовчанец да не ги сака Тетекс ?
Не може некој да каже свое мислење како неутрален навијач ?

Ја сум бил на Тетекс, ама никат не сум бил на јужна со војводете туку на неутрална :toe:

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
1-Ова е Македонија,пишувај кирилица,и од форумов така е кажано ако не знаеше.
2-лесно се проценува навивачка група како вас само на национална основа навивате,тоа може секој да ви го потврди и не ми кажувај дека не е така,пошто јас кога бев навивав со цело срце за мојот клуб,вие почнавте први со провокации,па ние вративме.Ако имавте песни за вашиот клуб,немаше одма да провоцирате.
3-не сум ироничен,напротив,ја кажувам вистината пошто кога дојдовте во Ѓорче бевте пречекани најдобро,без провокации од наша страна.Вие почнавте пак први со провокации и ние вративме.Ако имавте песни за клубот,немаше да дојде до провокации и до тепачка на трибина.
4-На трибина подобро добра екипа од 50 души отколку 1000 шминкери како вас да има.
5-научи барем малку за ултрас-сцената кај нас па дојди на форумов.Ако не знаеше,трансот не се краде од друга навивачка група ако нема кој да го брани!!!!!!Тогаш кај Војводите немаше кој да го брани,начекаа Шверцерите деца на трибина и ајде да го крадеме.А што ќе беше да беше правата екипа од Војводи,како што беа во саботата со вас????Немаше да се осмелат да отидат.
Dobro znaat Sponcite kako si pominaa vo Gjorce . Avtobusite gi ostavile u Cair kolku da ne im gi iskrsime . Dobro znaat kakov kotek izedoa na tribina kaj nas i kako si otidoa do avtobusite . Dobro znaat i za kupot nivnite prijateli kako si pominaa kaj Americka Ambasada koa sakaa da se praat pametni da pominat pokraj nas . A nie koa otidovme tamu . Iskacame od stadion ni policija ni nisto . A kaj nas pokraj policija gi tepavme .Od toa nivite koa izlegoa sponcite so pcenki ne gagjaa :pos2: . Osven edna cigla sto zavrsi kaj nas vo avtobusot drugoto od pcenkata leb da napravis :pos2: . Zatoa sedete i kutite vie nemate ni ''n'' od navivaci Pleme Indijansko :tapp:.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Брат ти па кога си бил последен пут да го глеаш Тетeкс(ако уопште си бил) па да кажуеш дали има или нема оргнизација.Да си бил сеа брзо немаше да го пишеш ова со го пиша:smir:
Сум бил :smir:

Сакаш да ми кажеш дека цела група доле од Тетовчанка са лигуши .... Или цела група од Поток са лигуши ... Не ти личи да карактеризираш цела навијачка група како лигуши, заради 5-6 деца кој ти згрешиле нешто.....
Да :toe:

Зеус друже ти ако го сакаш клубот и ако си прав Војвода,ќе бидеш со нив и во добро и во лошо,значи секогаш.Нема да збориш тука дека нема организација или што ти не.Се ќе биде со тек на време,секаде е така.

И уште нешто да те поправам-никогаш не плукај по навивачите со кој си идел до вчера на утакмица,си се тепал и триста други чуда.Балистите друже немаат како прво и прво ниедна песна за бодрење на клубот,навиваат само на националистичка основа.Тоа не се навивачи,тоа се индијанци кој се собрале од нива и ајде ние сме навивачи сега.Ние кога бевме во Тетово,пцуеја цело време,значи од кога влеговме на трибина до крај на утакмица,беа многу смешни,како мали дечиња.

Затоа ако го сакаш ти клубот,ке бидеш секогаш со него и ке му помагаш колку што можеш.:salut:
Не сум војвода, дај пост да видим кј сум го кажал тоа :jaj:

Брат овја Зеус нема отидено никад у живот на стадион а овде на форум се прае некој си јак тифоз а усвари со ова што го пиша за војводи глеам кој лигуш е усвари,страв му е да дојде на стадион да не изеде чутек а пишуе овде лигуши биле војводи ццццц ц ц ц заради такви ка него се собираа на стадион малку војводи.А Зеус нека си го земе клипчето и нека дрка на него колку са јаки Балистите или па нека иде со нив нека навија клошарче:uvo:
Не ми е страв... кј вас е страв, ве познавам свите скоро лично.

ПРИМЕТИВ,ПРИМЕТИВ!!!!!Затоа ми стана чудно,Војвода да збори против своите навивачи.Ова прв пат го гледам и го читам,не ми се верува.А Албанците сега се јачаат дека некој си што се прави прав македонец и патриот ги фали нив дека биле најорганизирани како навивачи.А уствари не отишол на утакмица токму поради тоа што викаш ти-од страв да не биде тепан.Вие брат сте многу добри на организиционен план,само не ви требаат ултраси како овој на трибина да ви го валкаат името.За таквите кај нас нема место на трибина.
НЕ СУМ ВОЈВОДА !!! :toe: (тетовчанец македонец да збори ваке, чудно нели:smir: )

zeus dojdi na stadion vidi kako e,sto praemo,kolku se plasimo...svaki so bese sea na stadion zelen bese da se bori i navija za teteks a picke ka tebe ce gleaa klipoj i ce mrsa samo ce ti kazem dojdi vidi. predavnik
Желен да се бори :pos2: , знам деца 90% што отиднаја и никој не беше желен :pos: ...а ако тоа што не сум војвода и што не идем на јужна ме прави предавник, тогаш и сум предавник :toe:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
znaes ti deka we kj bevmo sea na skendija sve navivacive od VOJVODI bea volooj a deca imase samo okolu 20(tia bea nad 15 god do 18)drugite sve bea nad 18 god :tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
[zEUs];2312378 напиша:
Знам кој биле :helou:
Veruj deka neznaes poso ne si ni bil ( moze si bil so balistite na nivna tribina ili kj semkojadacite na juzna:smir:)a so se desavalo na stadion sigurno ti ima raskazano nekoe drugarce od malo.Za toa so vikas deka Tetovcanka i Potok sa ligusi(ne sum ni od tamo ni od tamo za da gi branim)oni bratko imaa 5 puta pogolemo srce od tebe.Poso so vakvi ljangari ka tebe u Tetovo nema da bidemo Makedonci ni 5% za 5-6 godine.:helou:I ako ne ides na stadion da navijas nemora da jades go*na deka tija so ida sa ligusi.pozz

Член од
30 јануари 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
MoPkoBoT напиша:
Сакаш да ми кажеш дека цела група доле од Тетовчанка са лигуши .... Или цела група од Поток са лигуши ... Не ти личи да карактеризираш цела навијачка група како лигуши, заради 5-6 деца кој ти згрешиле нешто.....
[zEUs];2312250 напиша:
Брат сега си ме изненадил ... Инаку фала што ме нарече лигуш, и од сеа натамо не пишуј на овја форум!
позз

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Veruj deka neznaes poso ne si ni bil ( moze si bil so balistite na nivna tribina ili kj semkojadacite na juzna:smir:)a so se desavalo na stadion sigurno ti ima raskazano nekoe drugarce od malo.Za toa so vikas deka Tetovcanka i Potok sa ligusi(ne sum ni od tamo ni od tamo za da gi branim)oni bratko imaa 5 puta pogolemo srce od tebe.Poso so vakvi ljangari ka tebe u Tetovo nema da bidemo Makedonci ni 5% za 5-6 godine.:helou:I ako ne ides na stadion da navijas nemora da jades go*na deka tija so ida sa ligusi.pozz
И ја не сум ни од поток ни од тетовчанка, од блок70 сум и уште живим туе ама сум пораснал у тетовчанка и знам кој се тија војводе и со сигурност моем да ти кажем дека мие од блок имамо 10пута поголемо срце а и крај на краиштата зш људиве од градов да дојда у блок ?:nesum:

Брат сега си ме изненадил ... Инаку фала што ме нарече лигуш, и од сеа натамо не пишуј на овја форум!
позз
Зш да не пишуем, овја форум е да се даваа свои мислење... богда чуа свите да би имале исти :/ , a и сеа ако мислим дека са ,,лигуши,, не мора да значи дека са. :toe:

п.с инаку у право си кој рече дека ,,ако ти згрешиле нешто 5-6 душе и такво мислење сеа имаш,, :smir:

[zEUs];2312175 напиша:
Не може ли некој тетовчанец да не ги сака Тетекс ?
Не може некој да каже свое мислење како неутрален навијач ?
:toe:

П.С уште нешто да напоменем...

Не сакам погрешно да ме сватите и да мислите дека напаѓам некого :nesum:
Но вие зборевте за навијачке групе и само сакав да дадем мое мислење, а и извините што од лични причине пишуем ваке за војводи и тетекс :toe:

realMadridfan

Madridista
Член од
15 декември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
10
jas najmnogu se nervirav koga citav vo makedonskiot sport i pisuva deka imal 3000 iljada publika i plus pisuvase deka se ocekuvase poveke publika??!!!! jas bev na natprevarot i spored moe mislenje imase nad 8000 iljadi site 3 strani beea polneti ...aj kazete go i vie svoeto mislenje kolku publika imase???/

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
NE ne mn sa 8000 cel stadion skoro sobirala tolku a najgolemata tribina bese skroz prazna a i tie pozadi gol ne beja skroz polni ama sigurno imase okolu 4000 moze malku povece

a tia bea pola od selata dojdeni od gradot imase mn malce

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
NE ne mn sa 8000 cel stadion skoro sobirala tolku a najgolemata tribina bese skroz prazna a i tie pozadi gol ne beja skroz polni ama sigurno imase okolu 4000 moze malku povece

a tia bea pola od selata dojdeni od gradot imase mn malce
12 000 собира цел стадион....според мене имаше 6,7илјади

Член од
18 февруари 2009
Мислења
0
Поени од реакции
0
Nema veze kolku sobira vazno da ima jaka atmosfera:D KAKO STO IMALO SEA PROTIV SKENDIJA!BRAVO VOJVODI STO SE SOBIRATE U TOLKAV BROJ!SAMO NAPRED I PRODOLZETE TAKA!pozz od lavovi:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom