1-Ова е Македонија,пишувај кирилица,и од форумов така е кажано ако не знаеше.
2-лесно се проценува навивачка група како вас само на национална основа навивате,тоа може секој да ви го потврди и не ми кажувај дека не е така,пошто јас кога бев навивав со цело срце за мојот клуб,вие почнавте први со провокации,па ние вративме.Ако имавте песни за вашиот клуб,немаше одма да провоцирате.
3-не сум ироничен,напротив,ја кажувам вистината пошто кога дојдовте во Ѓорче бевте пречекани најдобро,без провокации од наша страна.Вие почнавте пак први со провокации и ние вративме.Ако имавте песни за клубот,немаше да дојде до провокации и до тепачка на трибина.
4-На трибина подобро добра екипа од 50 души отколку 1000 шминкери како вас да има.
5-научи барем малку за ултрас-сцената кај нас па дојди на форумов.Ако не знаеше,трансот не се краде од друга навивачка група ако нема кој да го брани!!!!!!Тогаш кај Војводите немаше кој да го брани,начекаа Шверцерите деца на трибина и ајде да го крадеме.А што ќе беше да беше правата екипа од Војводи,како што беа во саботата со вас????Немаше да се осмелат да отидат.