Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ако нека не газа прволигашиве на пријателски, догодина мие у прва лига ќе ги газимо :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Целосна подршка ви давам сакам што побрзо да влезете во прва лига :)

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
А кој е тој дај објасни малу плс... Што позиција игра, кј играл до сеа, колку години ова она...:smir:
Poznatiot fudbaler Dimce Ristevski, koj nastapuvase za
povece prvoligaski klubovi, e novo zasiluvanje na
vtoroligaskata ekipa Teteks od Tetovo. Ristevski igra na
pozicija vo linijatra za vrska.

Член од
15 декември 2008
Мислења
56
Поени од реакции
0
Teteks-Pelister 1-4 zasiluvanjata nekako kao oslabuenje mu doagaa ne pamtim kogaj posleden put smo primile 4 gola. 4 prijatelski 4 porazi:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе ако треба свите пријателски нека ги изгуба, само у лига да тепаа. Ме заболе за пријателските иако може да делуваа психички на играчите али ајде, што е тука е.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Сеа по поразов од Пелистер у спорт читав сељаков изјавил "Имавме болница од повредени фудбалери" све ги избрка па сеа немаш со кого да играш ти ебем сељакот глуп:uvo::uvo:

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
leleeeee sea od skendija ako izgubimo brkanje treba podhitno na seljakot
па немамо ниедна победа. тија што ги избркаја у славија га победија цементара, а сега овја првава екипа не може да ги победа.

Член од
15 декември 2008
Мислења
56
Поени од реакции
0
па немамо ниедна победа. тија што ги избркаја у славија га победија цементара, а сега овја првава екипа не може да ги победа.
Pa tija igraja so srce a novite gi boli kurot za Teteks kolku sto me boli mene kurot za Turnovo:drk:

Kajgana Shop

На врв Bottom