Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па една од појаките можам да кажам...досега само Тетекс и Локомотива прикажаја одлична игра во Охрид и за тоа зборуваат самите резултати, 1-6 со вас и 2-6 со Локомотива.

Инаку прво полувреме од 4 акции...4 гола, реализацијата ви е на највисоко ниво. Имате одлични играчи (Играчот со број 19 што играше по десната страна ми остави најубав впечаток)

Да напоменам дека Охрид оваа година немаа амбиции за влез во Прва лига...здравје другата година :)

Уф...да го гледаш секоја утакмица живците ќе ти ги искине! Врска нема, а најдобар стрелец е во Тетекс. На една утакмица даде 4 гола, и после ништо, денеска даде некој гол?

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Уф...да го гледаш секоја утакмица живците ќе ти ги искине! Врска нема, а најдобар стрелец е во Тетекс. На една утакмица даде 4 гола, и после ништо, денеска даде некој гол?
5 i 6 gol gi dal krkale, za drugite muarem 2, redzepi i ace stojanovski

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
“Војводи“ шоу на Билјанини

Одлично навивачко шоу приреди навивачката група “Војводи“ од Тетово.

Во одлична форма се покаажаа војводите кои и тоа како имаа повод да се радуваат на денешниот натпревар кој нивните пулени го добија со 6-1.

:salut:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.528
Поени од реакции
5.517
Браво Тетекс :vozbud:

6 комада сте им жбрцале, браво браво..

Член од
29 август 2007
Мислења
132
Поени од реакции
0
Честито победата се гледаме во прва лига :salut:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Гледам стаеле клипчиња од Тетекс-Шкендија у ск!

Ај малку освежување:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Значи есенскиот дел го завршивме на второ место, супер е само 1 бод заостанување зад Слога, само вака да се продолжи напролет и идеме кон прва лига...дали конечно ќе биде тоа? :)

Некој информации за засилувања зимава дан има некој?

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Значи есенскиот дел го завршивме на второ место, супер е само 1 бод заостанување зад Слога, само вака да се продолжи напролет и идеме кон прва лига...дали конечно ќе биде тоа? :)

Некој информации за засилувања зимава дан има некој?
ja imam slusnato deka zoki jovanovski ke ide u metalurg. ljaki ke dosol u teteks zimava, a janker od vardar na leto, pa sega sto ke bide ke vidimo.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ja imam slusnato deka zoki jovanovski ke ide u metalurg. ljaki ke dosol u teteks zimava, a janker od vardar na leto, pa sega sto ke bide ke vidimo.

Абе ја га имам слушнато прв информацијава за Зоки, и им кажав на другиве ама да не излезе сега дека ширим дезинформацие. Брат му од Дуле у Мак. ЃП што игра ми кажа дека ќе идел у Металург, а и ја мислим зошто Тетекс има добри односи со Металург, + сега на Зоки му е таму Ѓоре Јованоски кој му беше тренер и во Работнички...па ќе виидме што ќе биде. Јас мислам дека ипак 3-4 нови играчи ќе се донесат зимава.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Dan znaete dali ce ima organizirano od Vojvodi za da ja bodrimo Makedonija u rakomet u Ohrid se igra

Kajgana Shop

На врв Bottom