A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Шо му е на нетов?, Фејбук не ми отвора ..се да им е*ам. Цел месец ме зафркава пизда им лепа материна.ШУПАЦИ !!

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Шо му е на нетов?, Фејбук не ми отвора ..се да им е*ам. Цел месец ме зафркава пизда им лепа материна.ШУПАЦИ !!
Ако ти е за Фејсбукот избриши ги cookies и повторно отвори.Не би требало да имаш проблем.

Он топик:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Ако ти е за Фејсбукот избриши ги cookies и повторно отвори.Не би требало да имаш проблем.

Он топик:

Тоа и го чинам.
Ќе ги избришам, ќе ми отвори ... По 2 мин пак немам фејсбук !

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Тоа и го чинам.
Ќе ги избришам, ќе ми отвори ... По 2 мин пак немам фејсбук !
Хммм пробај смени го или избриши го и пак инсталирај го пребарувачот со кој сурфаш.Така мене ме заебаваше исто Фејсбукот кога влегував со Хромот.Али после бришењето на cookies и деинсталирање и пак инсталирање на хромот сега работи добро (да не го урочам) Пробај нешто јбг не верувам дека до кејбтел е проблемот ако е само за фејсбукот.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Што ако не им платам?Ме даваат на суд?

Член од
3 септември 2010
Мислења
112
Поени од реакции
26
ne be, ke te pocestat so kafe i slatko.. :) pa sigurno i normalno deka ke te tuzat, i nemoj da si mislis deka nema, ne se raboti za tvojata neplatena smetka, tuku da pokazat deka nema da toleriraat neplakanje..

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Што ако не им платам?Ме даваат на суд?
Направи скриншотови (рандом редослед) од различни времиња од денот, кога не мрда нетот како сега пред некое време што беше. Е тогаш во такви услови кога ти си во предност (имаш доказ) кога ќе ти се јават дека немаш платено или слично, кажи им дека имаш зачувано скриншотови кои докажуваат дека не го испорачуваат она што го тврдат според договор, и воедно дека си во консултација со адвокат т.е. ќе ги дадеш ти нив на СУД! да видиш како одма ќе размислат двапати дали да те исклучат! (иако немаш платено) а камоли да те тужат они тебе :pos: нема да им тенке! остај го овој над мене што збори :)

П.С. Немора да ти спомнувам да бидеш со цврт и агресивен став, нели.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Направи скриншотови (рандом редослед) од различни времиња од денот, кога не мрда нетот како сега пред некое време што беше. Е тогаш во такви услови кога ти си во предност (имаш доказ) кога ќе ти се јават дека немаш платено или слично, кажи им дека имаш зачувано скриншотови кои докажуваат дека не го испорачуваат она што го тврдат според договор, и воедно дека си во консултација со адвокат т.е. ќе ги дадеш ти нив на СУД! да видиш како одма ќе размислат двапати дали да те исклучат! (иако немаш платено) а камоли да те тужат они тебе :pos: нема да им тенке! остај го овој над мене што збори :)

Поцврст и поагресивен став од нејзиниот немаш видено, верувај :pos:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Ок де, онака инстинктивно го истакнав тоа :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Де бе луѓе барем месецов нетов им е бомбона. Нема ниеднаш паднато кај мене од 1ви па наваму.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Јас минатата година немав интернет 5 дена во неделата,па плаќав редовно.И се жалев и ништо не направија.А имам супер адвокат,ќе ги ручкам ако се обидат да ме тужат :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Јас минатата година немав интернет 5 дена во неделата,па плаќав редовно.И се жалев и ништо не направија.А имам супер адвокат,ќе ги ручкам ако се обидат да ме тужат :)
Добро де, направи го тоа, што се фалиш на форум?

Ако си немала нет ЦЕЛА година по пет дена, што си им плаќала...што е ова, show-off на форум сега?

Не пиеме нафта ние. : )

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
сеа сабајле е ок, после попладне почнува да зеза, навечер нема ич. добро шо ми е колоквиумска

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Добро де, направи го тоа, што се фалиш на форум?

Ако си немала нет ЦЕЛА година по пет дена, што си им плаќала...што е ова, show-off на форум сега?

Не пиеме нафта ние. : )
Сакав да слушнам дали веднаш тужат или не.
Јас знам како поминав цела година и колку барања поднесов до нив.
А ти наместо да глумиш дрвен адвокат прескокни го постот и не читај.Не е тоа тешко,пробај.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Сакав да слушнам дали веднаш тужат или не.
Јас знам како поминав цела година и колку барања поднесов до нив.
А ти наместо да глумиш дрвен адвокат прескокни го постот и не читај.Не е тоа тешко,пробај.
Не глумам дрвен адвокат, ти праша, јас ти одговарам.

Е сега што не одговарам како што сакаш ти, тоа е друг муабет. Мене не ми се верува дека има некој толку делузионален, да немал ЦЕЛА година (12 месеци) по 70% од времето интернет (5 дена од неделата) и пак редовно да ги плаќал сметките.
Поготово не некој, како тебе, со екстра добар адвокат. Така да, пробувам да разберам која е твојата поента на присуството на темава...дали е чисто онака, форумско јачање или пак имаш некаков таен мотив да ги оцрнуваш Кејблтел ради неколку дена што си немала интернет?

Па мајкуму, ти викам, не сме наивни, ако веќе почнуваш приказна...докажи ја цела. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom