Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Denes internetot e mizerija na Cabletel vo kiselavoda. Cel den nemashe. A oni pa vadat nova ponuda.
![]()
Од ова задоволна си? Плаќаш за 4 пати помала брзина од таа што треба.Јас сум на кејблтел веќе 4 месеци и навистина не можам да се пожалам за стабилноста. Само неколку пати има паднато интернетот, но не повеќе од 5 мин.
Единствен проблем е што од кога го потпишав договорот, 2 пати ја накачија брзината. Првин на 2 Мб/с а сега на 4 Мб/с, а кај мене никако да дигне повеќе од 120 кб/с.
Како се остварува конекција? Кабелски модем (онлајн 24/7) или преку мрежна (PPPoE)? Ако е првото - провери со DocsDiag на каков всушност пакет си во моментот..
Само double-click на 2kXP-run.bat..
Ако сакаш рачно, во зависност од тоа која Java виртуелна машина ја имаш, ќе работи или jview /cp docsdiag.jar docsdiag или java -jar docsdiag.jar .. треба да се добие нешто слично како тоа на сликата.
Значи не 4, не 2, туку 1 Mbit, па брзината што ја имаш (~120 KB/s) одговара на брзината на пакетот.. сепак намалуваат и CableTel![]()