Да се пуши или не?

Член од
20 јули 2006
Мислења
2
Поени од реакции
0
ДА СЕ ПУШИ, а дали е штетно или не никој не знае. И јас сум за тоа да се дозволи пушење секаде по кафичи и кафани , зш кафичите се за тоа измислени да пиеш кафе а да не пушиш, и коа би имал јас кафич би давал цигари место бомбончиња а исто така би ставил и наргиле за тие што сакаат ПОззз

Aki_7

***Train Hard Go Pro***
Член од
15 септември 2008
Мислења
79
Поени од реакции
33
da ne se pusi smrdeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ау колку сакам да донесат закон да не се продаваат воопшто цигари

Ако пуши некој нека си нарушува своето здравје а не на сите околку него
после секое искачање облеката ми смрди на цигари...го мразам тоа:mad:
TOCNOOOOOOOOOO NAJDOBAR ODGOVOR NEKA SE UKINAT CIGARITE!!!!!!!!!!:drk:

M

makedon^

Гостин
Да не се пуши оти одвратно е. Коа пушев цигари се осекав убаво, ама коа ги остајф се осеќам уште поубаво :) Без цигари сепак е подобро

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
не може никој туку така да каже да не пуши, според мене најпаметно е да напраат посебни кафичи (газдата да си реши дали у неговиот кафич ке се пуши или не) и готово ако толку му смета на некој нека си иде у кафич за непушачи како шо никој не ти кажува дали да јадеш или не

PepoOo

[d^.^b]
Член од
7 април 2008
Мислења
621
Поени од реакции
24
Не пушам , а и нејкам ...
Значи не е убаво:icon_lol:.

M

makedon^

Гостин
Не е убаво а и тие шо пушат , пушат ради тоа шо не можат да ги остават :wink: Не верувам некој дека почнал да пуши оти стварно задоволство му правеле

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
ДА СЕ ПУШИ, а дали е штетно или не никој не знае. И јас сум за тоа да се дозволи пушење секаде по кафичи и кафани , зш кафичите се за тоа измислени да пиеш кафе а да не пушиш, и коа би имал јас кафич би давал цигари место бомбончиња а исто така би ставил и наргиле за тие што сакаат ПОззз
Не знам во кој век живееш, ама јасно е дека цигарите се штетни.

M

makedon^

Гостин
Не знам во кој век живееш, ама јасно е дека цигарите се штетни.
За тоа дали се штетни се знае од самото појавување на цигарите, а ако некој сака да се правда со образложение дека не се знае сеуште... веке станува смешно :pos2: цигари, не благодарам

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Pusenjeto e ziva glupost.
Tie so pusat neznam zaso pusat. Si go unistuvaat zdravjeto, trosat dzabe pari, redovno "berat orli" (smrdat). Ednostavno nema ni edna dobra pri4ina za da se po4ne ili tie so veke pusat da prodolzat da pusat

Kajgana Shop

На врв Bottom