- Член од
- 3 декември 2007
- Мислења
- 3.718
- Поени од реакции
- 772
Ajdeee! Use i ubici Da ne treba neso pritvor ?Мислам дека пушачите се тие што го напаѓаат здравјето на непушачите а не обратно, така да теба пушачите да да не се пикаат каде некои непушачи мораат да бидат.
Pusac sum, moj izbor! Site me napinjaat ali bolje ke ziveam 35 godini kako sto sakam jas, otkolku 75 kako sto sakaat drugite . That`s it.
Inace, stetno e, otrov e, se vrzue u krv, zatoa te pravi zavisen, sve znam ... Ali, nali, bolje da ne pocnes, poso posle... amin otkazuenje, celicni nervi ti trebat:jaj: . Za temava... Ako se saka da nema pusaci, treba da nema cigari. Kratko i jasno! Se kosat 2 stvari u start uste. Ima zakon za zabrana na maloletnici da pusat ali so toa se krsi demokratsko pravo na licen izbor. Zaso ja so 17 ipol da ne mozam da pusam cigari a nekoj so 18 i 1 den da moze? I deka diskriminirani sme, da,sme! Koe pravo na djandar da me zastanue na ulica zaso pusam i da mi se zakanue so prijava?! :uvo: A mislam deka so rabotnite mesta nema da ima do tolku diskriminacija, mislam, ako me biva za nekoja oblast i i am soodvetno obrazovanie, ke me biva i ako pusam i ako sum vegetarijanec i ako mrazam feng sui i ne znam so... :salut: