Најлоши македонски песни

Ivka

Алхемичарка
Член од
1 февруари 2007
Мислења
300
Поени од реакции
4
Еј има една песна за Охридска банка не знам кој ја пее е тоа е врв на најглупава песна и една сега на некој фестивал ја ислеаа за Трговски центар Бисер....да ги слушаш тие песни ако имаш запек за полесно да ти иде:tapp:

Член од
21 февруари 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
najlosa pesna e onaa od marjan stojanovski 'rodenden mala zabava .........i ne znam kako natamu prava katastrofa:nesvest: ili od saso 'ne gi gasi svekite neka gorat ceka vecer.........:pos2:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Роџер Брадерс - Здраво дечки

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Немам коментар, не знам дали некој сериозно ја правел песнава или на заебанција.

Момент на песната : Девојките ме сакаат зашо личам на Лени Кравиц, се шалам бе.:pos:

И моментот плус: - Здраво дечки?
- Шо е ма, ај шетај.:pos2::pos2::pos2:

Оф не можааам!:icon_lol:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Леле таман сакав да ја пишам "Некаде после два" од Елвирчето,ама jа чув оваа Крeјзи што ја ставила:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Еј има една песна за Охридска банка не знам кој ја пее е тоа е врв на најглупава песна и една сега на некој фестивал ја ислеаа за Трговски центар Бисер....да ги слушаш тие песни ако имаш запек за полесно да ти иде:tapp:
Охридска Банка е банка голема,
позната во градот и во Македонија
:pos: Од Ѓоко Танески е иначе:)

Мој број еден:

Да пукнеш леле што ми направи
да бегам и прескокам ѕидови
да ме лаат и кинат твоите кучиња
да ме пСуе и колне татко ти
со твоите седум-осум братчиња!

Треба ли нешто повеќе да се додаде? :pos:

Останати фаворити:
Тони Зен и Тамара - Пандев
Маја Панчева - Барбика
Искра Трпева - Знаеш и да си згоден, да тоа го знам :tapp:
Фани - Лејди
Роџер Брадрс- Здраво дечки, здраво, здраво, здраво
Каролина - Силикона

Јован Јованов, Сашо(Цела Недела), Амбасадори, Алпина, Коста Бургов, Глоријан и сличните се надвор од конкуренција. Тоа веќе во класика преоѓа :)

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Од ШОШЕ: Она сака да се љуби, да се пипка, она се пали на мене и ме штипка, а пред дечко и се прави верна типка и цел клуб вика О ЈЕЕЕ

V

[vladimir]

Гостин

Немам коментар,не знам дали некој сериозно ја правел песнава или на заебанција.

Момент на песната : Девојките ме сакаат зашо личам на Лени Кравиц,се шалам бе.:pos:

- Шо е ма,ај шетај.:pos2::pos2::pos2:

Не верував дека моиве уши ќе слушнат нешто вакво :tapp:
Ова е полошо и од најлошото...кај ја најде:uvo:

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297

i jaaaaaaaa kolku e debilna pesnava beeee lelele zar i ova postoi ahaaaahahaha :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: rolf lele ke povratam aaaaaaaaaa :pos2::pos2::pos2::pos2: ej debili be .... tekstof e ufffff
I sea na koj zanr pripajga muzikava ... selacejne po scena ... debilene na mikrofon bre bre ....

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Алпина, Коста Бургов, Глоријан и сличните се надвор од конкуренција. Тоа веќе во класика преоѓа :)
Не ми ги чепкај легендите на македонската есктрада т.е. хитовите на балканска е-банка.

иначе не можам да кажам кои се најлошите македонски песни пошо ги има мал милион и ме мрзи да ги набројузвам.
ќе кажам само се од ноне, скоро се од каролина и апсолутно сите песни на маријан стојановски.

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
хахахаха овие не се тачни :pos2::pos2::pos2:Девојките ме сакаат зошо личам на Лени Кравиц, се шалам бе

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27

Немам коментар,не знам дали некој сериозно ја правел песнава или на заебанција.

Момент на песната : Девојките ме сакаат зашо личам на Лени Кравиц,се шалам бе.:pos:

- Шо е ма,ај шетај.:pos2::pos2::pos2:

:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:
Значи песнава не ја можам!!! Чиста катастрофаааа!!!!!
Исто не ги можам песните на Биба Додева....Марјан Стојановски....:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Како прво не ми е јасно како Роџер Брадрс влегоа во финале и Копров дозволи да се резилиме пред цел Балкан на Охрид фест??

Потоа, убедливо најлоша песна ми е онаа македонската преработка на Мај Хампс со некоја си Ангелина као се викаше. Многу дебилно.

Песна што ме иритира е Милионер на Елена.

Да слушнам уште некоја македонска па ќе направам подетален список :vozbud:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Кога сме веќе кај Биба Додева, на времето ко да слушав една песна "Биди мој жиголо бар за една ноќ..."
Aко не сум во заблуда, тогаш истата е мој избор за темава.

Kajgana Shop

На врв Bottom