Дали би ги јаделе "чудните" кинески специјалитети?

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
-Пилешко по Императорски
-Девет скровишта
-Свинско со кисело сладок прелив.

Кој ќе проба...нема да згреши.

...немој аман...гледав на тв..ама нема бре овде кј нас...а сакам да пробам..САКАМ::ДА .хихих

ja сум јадел кинеска храна ама најповеќе пилешко и ориз со незнам какви сосови..а мачки и кучиња на мени досега не сум сретнал

јадам кинеска храна и ја обожавам, ама со мерка. тие приказни за печени лебарки, мачки и незнам шо, никогаш не сум ги пробал, а не сум ни сретнал. сум бил во огромен кинески ресторан во Торонто каде што на влез плаќаш 40 долари и внатре јадеш колку сакаш, шведска маса е а има се и сешто. морските специјалитети беа приказна за себе.

и кај нас има еден мал кинески ресторан, сум го посетил и ок е, али цените се изгор.

Нема шанси! Никогаш не сум пробал а и нема да пробам.
Се што лета не се јаде!:nenene:

Dli bi jadele pecena macka, peceni gluvci lebarki i drugi kineski specijaliteti i so mislite za nivnata kujna(HRANA)

Значи во овој кинески кај нас "Звезден океан" јадам 2-3 пати месечно. И вакви јадења не сум сретнала до сега, ама можам да препорачам од таму: нудлси, ориз со пилешко и кинеска салата...ммммммммм ЗАКОН!!!-обожавам кинеска храна.:pipi:

неее такви јадења од некои животинчињаа никогашш..али би пробала некои други работи некои пообични...:wink:со нормални состојки:wink:

Јок за џукели :nenene: ама имаат убави јадења , пошто не знам ништо да готвам често одам во кинески ресторани:wink:

Јок за џукели :nenene: ама имаат убави јадења , пошто не знам ништо да готвам често одам во кинески ресторани:wink:

Исто така, поготово за студенти кои немат време ни знаат нешто добро да зготват, одам во Кинески ресторан и за малце пари сум топ!

:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom