Најубав Македонец

• Креатор на темата Креатор на темата АуРоРа
  • Време на започнување Време на започнување
Najubavi mazi hmmmm.....Dadar na prvo mesto toj e najubavoto,nasredenoto i najseksi masko vo Mk.A tuka e i Petar, decko so neverojaten sarm,harizma,ubavina i super stil!A se razbira Tosence nema konkurencila vo nikoja smila....ah da bese ziv....

Според мене ДАДАР и Кире Лазаров.За сега тие двајцата ми текнуваат само... ако ми притекни уште некој,ќе допишам.:)

Влатко од Морал мммммммммммммммм :)

Да...го заборавив и Влатко од Морал...се извинувам :)

Влатко (Морал) ми е стандарт :) го имам спомнато неколку страни поназад, повеќе го сакав со долга коса :( ама и вака е арен, инаку во последно време сум у фазон Жарко Димитроски од А1 Ексклузив леле типов аааа :vozbud:симпатичен, зрачи со некоја внатрешна убавина, харизма... мммх мммх :) не можев да најдам слики на интернет :( ако има некој нека постира

Влатко (Морал) ми е стандарт :) го имам спомнато неколку страни поназад, повеќе го сакав со долга коса :( ама и вака е арен, инаку во последно време сум у фазон Жарко Димитроски од А1 Ексклузив леле типов аааа :vozbud:симпатичен, зрачи со некоја внатрешна убавина, харизма... мммх мммх :) не можев да најдам слики на интернет :( ако има некој нека постира

Диме такси:vozbud:

хехе...симпатичен е Жарко...Диме такси еххх...Кога го видов колку пораснал... :)

најсекси ми е актерот Бошко Бозаџиев или Бозаџиски, не му го знам точно презимето...тој од рекламата на стопанска банка...многу ми е срцка.
а инаку, и Борче Начев е сладок, а за секси..хм...не ми текнува...Досеа не сум одлепила на некој наш, ама по се изгле актериве најмногу ме влечат-Никола Ристановски

goce.JPG

хехе...симпатичен е Жарко...Диме такси еххх...Кога го видов колку пораснал... :)
Не да е симпатичен...секси на чудно невин начин, такво шмекерче цакано.

Во живо е уште пошармантен, мх, мх...

Зафирчев ми е разубавен во последно време. Очила многу добро му стојат,на Дон Жуан мислам свршив :)
Никола Ристановски исто ахх,хи кен би мај деди енитајм.

ама и вака е арен, инаку во последно време сум у фазон Жарко Димитроски од А1 Ексклузив леле типов аааа :vozbud:симпатичен, зрачи со некоја внатрешна убавина, харизма... мммх мммх :) не можев да најдам слики на интернет :( ако има некој нека постира
Колега ми е на факултет ако сакаш ке ти го сликам:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom