Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
А да не знае некој ... на пример сеа Ја сум корисник на 3Макс Старт... и сеа од први март која постапка ке треба да ја направам (да ја направиме посотечките косрисници) за да ни се додаде лимитот?

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
То! Ќе имам 30 gb најнакрај ;d
PS: како се проверува колкав сообраќај имаш потрошено?

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
РЕСПЕКТ :vozbud: СЕГА 250 ГБ :tv: :nesvest: 150 X2 = 250 :tapp:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
А да не знае некој ... на пример сеа Ја сум корисник на 3Макс Старт... и сеа од први март која постапка ке треба да ја направам (да ја направиме посотечките косрисници) за да ни се додаде лимитот?
Ако си имал 15 гб до сеа не треба ништо да правиш, автоматски ќе си имаш 30. Ако си имал 10 гб, понатаму ќе има инструкции како да се префрлиш на новиот пакет со 30 гб.

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
https://moj.telekom.mk/ ПИШУВАШ КОРИСНИЧКО ИМЕ И ПАСВОРД :)
Rofl: "На оваа врска не може да ѝ се верува
Побаравте од Firefox безбедно да се поврзе со www.moj.telekom.mk, но не може да потврдиме дека Вашата врска е безбедна.
Вообичаено, кога сакате да воспоставите безбедна врска, страниците ќе презентираат доверлива идентификација за да докажат дека одите на вистинското место. Сепак, идентитетот на ова место не може да се провери.
Ако вообичаено без проблем се поврзувате со ова место, оваа грешка може да значи дека некој сека да се претстави како тоа место, и не треба да продолжите."

- Е шо да праавам :D?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.222
Поени од реакции
952
Rofl: "На оваа врска не може да ѝ се верува
Побаравте од Firefox безбедно да се поврзе со www.moj.telekom.mk, но не може да потврдиме дека Вашата врска е безбедна.
Вообичаено, кога сакате да воспоставите безбедна врска, страниците ќе презентираат доверлива идентификација за да докажат дека одите на вистинското место. Сепак, идентитетот на ова место не може да се провери.
Ако вообичаено без проблем се поврзувате со ова место, оваа грешка може да значи дека некој сека да се претстави како тоа место, и не треба да продолжите."

- Е шо да праавам :D?
Продолжи си :)

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Несака да продолжи со мозила, со опера сака но сега незнам како е корисничкото име :D. Дали може преку кориснички број да се дознае некако?

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Несака да продолжи со мозила, со опера сака но сега незнам како е корисничкото име :D. Дали може преку кориснички број да се дознае некако?
Ако го имаш договорот, ти го пишува корисничкото име и пасс-от со кој те регистрирале во т-хоум.

--- надополнето ---

Во врска со најавеното зголемување на лимитите, во ред е тоа, но многу поважно е да ги намалат цените на пакетите! на многу луѓе побитно им е да се намалат изгор цените а не да се зголеми лимитот, мене лично доволни ми се и 70-80ГБ...

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Во врска со најавеното зголемување на лимитите, во ред е тоа, но многу поважно е да ги намалат цените на пакетите! на многу луѓе побитно им е да се намалат изгор цените а не да се зголеми лимитот, мене лично доволни ми се и 70-80ГБ...
Апсолутно се сложувам, цените уште се многу високи, да ги скратат за 300-500 денари ќе ги биде колку-толку.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
Конечно ке ги опорават лимитите, туку јас имам едно прашање. Имам 3 макс веке долго време но имам случено само еден договор, моментално сум лимитиран на 25 гига бидејки го немам продолжено јас лично. Прашањето ми е дали ке ми биде зголемен лимитот на 60 без продолжување на договор.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
kako ne postoi za 899 imas 200gb na cabletel, na t-home za 250gb imas 1750+ 450 denari preptlata i koj e poeftin ? i nemoj da mi kazes ne cinel interentot na cabletel..
Нетот на cabletel не е постабилен а и ако ја земеш понудата за оптика нема споредба. Али ако гледаме само ЦЕНИ тогаш е друго тоа што јас давам критериуми е прво КВАЛИТЕТ па ЦЕНА а во однос на двете t-home е сепак најдалеку стигнат ако ништо друго нивна е и инфраструктурата.

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
А шо ако им текне зголемување лимити под услов да се продолжи договорот на уште една година, т.е. на три години? Ај до некаде ме радува новоста за лимитите и 256/256, но со брзините шо прајме? Некој ќе рече стај оптика, а кај да ја најдам? Секоја година иста приказна, ќе те залажат колку да плаќаш повеќе од што добиваш.

Kajgana Shop

На врв Bottom