Ако си имал 15 гб до сеа не треба ништо да правиш, автоматски ќе си имаш 30. Ако си имал 10 гб, понатаму ќе има инструкции како да се префрлиш на новиот пакет со 30 гб.А да не знае некој ... на пример сеа Ја сум корисник на 3Макс Старт... и сеа од први март која постапка ке треба да ја направам (да ја направиме посотечките косрисници) за да ни се додаде лимитот?
https://moj.telekom.mk/ ПИШУВАШ КОРИСНИЧКО ИМЕ И ПАСВОРДТо! Ќе имам 30 gb најнакрај ;d
PS: како се проверува колкав сообраќај имаш потрошено?
Rofl: "На оваа врска не може да ѝ се веруваhttps://moj.telekom.mk/ ПИШУВАШ КОРИСНИЧКО ИМЕ И ПАСВОРД
Продолжи сиRofl: "На оваа врска не може да ѝ се верува
Побаравте од Firefox безбедно да се поврзе со www.moj.telekom.mk, но не може да потврдиме дека Вашата врска е безбедна.
Вообичаено, кога сакате да воспоставите безбедна врска, страниците ќе презентираат доверлива идентификација за да докажат дека одите на вистинското место. Сепак, идентитетот на ова место не може да се провери.
Ако вообичаено без проблем се поврзувате со ова место, оваа грешка може да значи дека некој сека да се претстави како тоа место, и не треба да продолжите."
- Е шо да праавам ?
Ако го имаш договорот, ти го пишува корисничкото име и пасс-от со кој те регистрирале во т-хоум.Несака да продолжи со мозила, со опера сака но сега незнам како е корисничкото име . Дали може преку кориснички број да се дознае некако?
Апсолутно се сложувам, цените уште се многу високи, да ги скратат за 300-500 денари ќе ги биде колку-толку.Во врска со најавеното зголемување на лимитите, во ред е тоа, но многу поважно е да ги намалат цените на пакетите! на многу луѓе побитно им е да се намалат изгор цените а не да се зголеми лимитот, мене лично доволни ми се и 70-80ГБ...
Покрај тоа и брзината после поминат лимит се зголемува на 256/256ou yeeeeeeeeeeeeeah, e znaci 30 bi trebalo da gi zadovolat moite potrebi
Нетот на cabletel не е постабилен а и ако ја земеш понудата за оптика нема споредба. Али ако гледаме само ЦЕНИ тогаш е друго тоа што јас давам критериуми е прво КВАЛИТЕТ па ЦЕНА а во однос на двете t-home е сепак најдалеку стигнат ако ништо друго нивна е и инфраструктурата.kako ne postoi za 899 imas 200gb na cabletel, na t-home za 250gb imas 1750+ 450 denari preptlata i koj e poeftin ? i nemoj da mi kazes ne cinel interentot na cabletel..