Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
HaKeRcE напиша:VISTA Rules!
Ja imam Vista Ultimate i ja instalirav na kompijuter star 7 godini!!!
јахутерминал напиша:Џабе ли ви реков шминкано XP. XP ќе рула, како што рулаше Windows 2000 пред 2-3 години. Пред 2 години од анкета се открило дека 40% од корисниците користат windows 2000.
Не велам дека Windows 2000 е подобар од Xp! Ти кажувам само пред да испадне XP кој рулаше. ОКЕЈ? Читајте малку мајкому стара.naumdb напиша:Aman be, Windows 2000??? Sea ke ti kazam nesto. Windows 2000 ne bese za obicnite korisnici, poveke bese za mrezi. Windows 2000 nikogas ne bil podobar od Windows XP, sea kolku go koristele, so e toa bitno. I vo Makedonija do pred nekoja godina bese najkoristen Windows 98 ama toa ne znaci deka toj e podobar od XP. Sea za VISTATA i XP-eto. Na izgled Vistata e zaaaakon, ama drugoto kako da koristis Windows 95. Ajde be, instaliram vakva verzija od Nero, ne moze, instaliram druga isto... Znam koja e kompitabilna, ama sea kako si fakaa na prethodnite operativni sistemi site programi, igri... Duri ni NFS Carbon ne igra na Vista, ete taa e nova igra ... Stvarno bara jak kompjuter, mojot bese rangiran 4.3, a Vistata raboti kako sto treba na konfiguracii rangirani od 4 do 5. Se otkazav od Vistata zasto mi bese preku k** od glupostite. Stvarno ima nekoi odlicni raboti, no vo sporedba so XP e poslaba. Mislam deka ke im treba barem uste edno 7-8 meseci da go sredat Windowsot kako sto treba.
јахутерминал напиша:Не велам дека Windows 2000 е подобар од Xp! Ти кажувам само пред да испадне XP кој рулаше. ОКЕЈ? Читајте малку мајкому стара.
Sephiroth напиша:Добра е бе вистава ама нема да ја користам од две причини: 1)DigitalRightsManagement - DRM
2)Vista user Control мислам се викаше, она коа ке ти го затемни екранот и ке те праша петпати дали сакаш да си бутнеш прст у гз >.<
Ако може да им се напраи дисејбл на овие две работи ондак ке размислам.
Добра е бе вистава ама нема да ја користам од две причини: 1)DigitalRightsManagement - DRM
2)Vista user Control мислам се викаше, она коа ке ти го затемни екранот и ке те праша петпати дали сакаш да си бутнеш прст у гз >.<
Ако може да им се напраи дисејбл на овие две работи ондак ке размислам.