C
Crazy Diamond
Гостин
Speedport W 503VЈас знам.
А дали ти знаеш како ти се вика рутерот?
Speedport W 503VЈас знам.
А дали ти знаеш како ти се вика рутерот?
влези во рутерот, па клик на WLANSpeedport W 503V
http://192.168.1.254/Имам рутер thompson, и сакам да активирам ваерлесот. Кои бројки требаше да ги напишам за да влезам во рутерот?
Јави им се, кажи им го проблемот и прашај ги.abe zasto ne se namaluva brzinata na ADSL po izminuvanje nalimitot,imam15gb na raspolaganje vekje potrosiv 20 i seuste e brz ,znae nekoj sto se desava?
Бројачот на рандом временски интервали се апдејтува... нема никаква врска со тоа кога си го пуштил компјутерот.Уште не ми е јасно по која логика бројачот на т-хоум го мери прометот.
Денес цел ден ми покажува: Остварен сообраќај за корисничко име ____@t-home.mk заклучно со 21.10.2010 06:01:49:
Денес прв пат се уклучив после 10 ч а не во 06. :S
Во другите денови обично покажува од 09 ч.
А за HUAWEI?
Еве сега го гледам пак и ми покажува за вчера во 23 ч. :nesvest: (21.10.2010 23:30:26Бројачот на рандом временски интервали се апдејтува... нема никаква врска со тоа кога си го пуштил компјутерот.
Го имав истиот проблем пред 2 дена, им се јавив, ја ресетираа дсл конекцијата и се оправи. поззИма некој да го заебава интернетот овие денови?
Од вчера брзината начисто ми се намали, а не сум прекарал лимитот...
И ова диодите на рутерот се гасат и немам интернет 2-3 минути после пак се уклучува.
Имате таков проблем или да се јавам да прашам што е проблемот?