Дали некој фрлил магија врз вас?

• Креатор на темата black angel
  • Време на започнување

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Не не ми починал. Еве јас чекам да објасниш, што, како, за да знаеме за што се работи, па да може некој шо се разбира да те упати. Па и јас дремам тука за да научам нешто и доколку можам да помогнам. Пукај со некоја твоја животна приказна. Ако нејќеш само така кажи и готово, ама да убедуваш да веруваме дека стварно тоа биле магии со изјава од типот не делува воопшто серизно :)

@delfybuba wow си земаш за право да ми забрануваш да пишам по темата, браво
Прво,ме нервира шо некој(општо)дава критики на друг,без разлика шо нема поим на кој каков му е животот.
Не судете одма од прва.Не било точно,не било магија,требало на психијатар.Повеќето од нас не знаат како убаво да објаснат,па изгледа нереално.
Дечкото си побара помош,значи си имал работа со магии и такви луѓе.

Наједноставен совет е јајцето да се фрли по вода,река некоја,да се каже-какошто водата не се враќа назад,така и магијата да не се врати.Ама мора прво со Гарфилд да се консултираш,пошто он најмногу ке знае да те упати:smir:

H

HITCH

Гостин
Воопшто не верувам во вакви работи. Знам многу луѓе кои се опседнати дали некој им фрлил магија, зошто баш нив, мене ми е се тоа чиста глупост! Немаат друга работа па гледаат шпански серии. па уште кога ќе појдат кај некој бајач па кога ќе им даде нешто за пиење тоа ми е кулминација :pos::pos::pos: знам дека секој си има право да си верува во што сака!

Член од
26 декември 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
И еве да ви ја раскажам мојата случка за која се коментираше во последно време!
Станувам сабајлево и нешто ме мава психа,влагам у кола ставам клуц палам и за чудо так на втор зуб пали колата леле што и стана си реков вчера мајстор ја гледасе ја правеше некеше а сега од прва,кога гледам иде татко ми и ми вика ЗАПАЛИ ОД ПРВА А,ПА КЕ ЗАПАЛИ САБАЈЛЕ В ЗОРИ ЈАС ГО ИЗВАДИВ ТОА СТО БЕСЕ СТАВЕНО ПОЗАДИ НА ТРАПОТ(мислеше на ЈАЈЦЕТО) и онака зачудено се погледнавме и ....у пм све
Иусте неможам да си објаснам со бесе финтава со сево ова!!!
и еве едвај чекав да го постирам ова и да го споделам со вас!!!

Г

Господ

Гостин
Дали и како може да се изучува оваа дејност?

Член од
7 јуни 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Молам за помош!!! имам проблеми со девојката, раскинавме пред некое време, (прчината за раскинувањето беше и моја и нејзина, значи и двајцата згрешивме за некои работи) па сега се смиривме ама не е се како што треба. Веке не се однесува убаво со мене, а јас сум задоволен што барем ми даде втора шанса да и докажам дека вистински ја сакам. Мислам дека веке не ме сака и онака се смири со мене само затоа што сум премногу упорен. Дали постои некоја маѓија за овој проблем да се реши. Работата е во тоа што несакам со овие работи со сила да ја натерам, да ја маѓепсам да ме сака и да не се разделува од мене, туку едноставно да ги отвори очите да види навистина кој сум и што сум, да свати дека навистина ја сакам и сакам да бидам со неа. Молам од Garfield за одговор. Благодарам!!!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Дали и како може да се изучува оваа дејност?
Може, ама одамне не во МК.

Молам за помош!!! имам проблеми со девојката, раскинавме пред некое време, (прчината за раскинувањето беше и моја и нејзина, значи и двајцата згрешивме за некои работи) па сега се смиривме ама не е се како што треба. Веке не се однесува убаво со мене, а јас сум задоволен што барем ми даде втора шанса да и докажам дека вистински ја сакам. Мислам дека веке не ме сака и онака се смири со мене само затоа што сум премногу упорен. Дали постои некоја маѓија за овој проблем да се реши. Работата е во тоа што несакам со овие работи со сила да ја натерам, да ја маѓепсам да ме сака и да не се разделува од мене, туку едноставно да ги отвори очите да види навистина кој сум и што сум, да свати дека навистина ја сакам и сакам да бидам со неа. Молам од Garfield за одговор. Благодарам!!!
Има, ама не е позитивна. Не вреди. Зомбилајк ситуација ебате. Не чини да оробиш некого, да му скршиш дух и волја. Автоматон, робот ебате. Јок. Не биѓаа. Во љубов не пипај со маЃии.

Може ама боље за тебе да не знаеш.
З'ш да не знае ако сака?

А бе, ајт.

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
З'ш да пага у искушение.
И од друга страна незнаењето е некогаш благослов , како у случајот со Адам и Ева на пр.

--- надополнето ---

Едина дозволена магија е медитацијата , запомни дрругарче.

Г

Господ

Гостин
Секое знаење е корисно :)
Сакам да...ајде да речеме...експериментирам и читајки приметив доста...занимливи ефекти од оваа дејност.
Мислев дали има нешто на интернет како вовед,за почетници,oд scratch.

А за дозволено и недозволено од кого?

Г

Господ

Гостин
Да не ја вртиме многу на религија...а тој твојот Бог се бави со маѓија или?

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Секое знаење е корисно :)
Сакам да...ајде да речеме...експериментирам и читајки приметив доста...занимливи ефекти од оваа дејност.
Мислев дали има нешто на интернет како вовед,за почетници,oд scratch.

А за дозволено и недозволено од кого?

ako nema cetiva na makedonski, probaj po Google da potrazis. Samo pazi, sve sto citas ne e sekogas ko sto treba. Najdobro bi ti bilo da najdes nekoj forum i da si citnes sto pisuvaat luge so iskustvo i so dobri nameri.

So sreka

Член од
7 јуни 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
OK Garfield благодарам многу во секој случај за советот, само мене зборот ми беше мојата намера воопшто не е злонамерна несакам да и направам со сила да ме сака, туку сега таа во моментов е инат голем и е решена да не се смириме а знам дека уште ме сака и тие зборови не и се вистинското мислење, ама ете запнала така и така е несака да прости. Во секој случај благодарам многу, ако не треба да се гиба не гибам па белки ќе се средат работите. Поздрав!!!

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
OK Garfield благодарам многу во секој случај за советот, само мене зборот ми беше мојата намера воопшто не е злонамерна несакам да и направам со сила да ме сака, туку сега таа во моментов е инат голем и е решена да не се смириме а знам дека уште ме сака и тие зборови не и се вистинското мислење, ама ете запнала така и така е несака да прости. Во секој случај благодарам многу, ако не треба да се гиба не гибам па белки ќе се средат работите. Поздрав!!!
toa sto e tvoe, ke se vrati. Ako ne se vrati, nikad ne bilo tvoe.

Edinstven slucaj koga bi odobrila ljubovna magija e ako se napravi za da se "privlece" partner sto e najdobar/a za tebe. Togas ne vrzuvas nikogo, nego go zamoluvas Univerzumot da ti isprati nekoj sto tek treba da go upoznaes.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
оние што веруваат во магии, што одат на гатачи, бајачи итн. и што се занимаваат со тоа веруваат во демони, оние што не веруваат во сите тие срања тие си веруваат во Бога..и така треба да остане едноставно не се замарајте со такви работи и ништо лошо нема да ви се случи.

Еве едно интересно предавање:

http://video.google.com/videoplay?docid=7658199197766429471#

и да..некоја контра магија да престанам да губам на спортска?? :pos2:

П.С.
Баш ме интересира што му се случило на Мистик, ае ако го гледа ова нека напише дали му се случило нешто. :)

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Можете да ми кажете што всушност претставува црвениот конец? Дали има било каква поврзаност со некој вид на магија..

Kajgana Shop

На врв Bottom