Дали некој фрлил магија врз вас?

• Креатор на темата black angel
  • Време на започнување

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Да, да, канџите ако и се отсечат тогаш не може духот (оти инхеретно сите души се добри) да се зграпчи за позитивните аспекти.

Расечена на стомакот за да нема утроба и расплодни органи, за нероткинство.

Црната боја, како кал, е остаток од демонската ектоплазма, си требал да фрлиш вар, бела, негасена. Тоа поништува.
.........................................................................

slucajno vlegov na temava od ljubopitsto i se setiv deka i na mene mi imaat praveno magija. resiv da te prasam sto magija e toa?
-pred nekoja godina nekoj na prvata skala do mojata vrata imase istureno nesto crno kako mastilo, go odminav i ne mu dadov znacenje.
posle toa majka mi go iscistila i go frlila. taa mi kaza deka toa bilo magija. od toa vreme navamu mu se slucija mnogu losi raboti na moeto semejstvo.
znaes li kakva magija e toa?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Шо течност била? Ектоплазма? мастило, картан, лајна?? Чиста, мешано? Сјајно црна боја, обична црна боја? Црникаква, ама со примеси на друга темна боја? Густа течност?
Итн.
Повеќе информации ми требаат!

Но, најчесто, ако е густа и нема крв во неа, течноста егенерално таргетирана на првиот кој ја допре или оствари контакт со неа.
Ако е ровка, растеклива, т'nka течност, со примеси на крв (која не се гледа во црната боја, а и зависи дали е човечка или животинска крвта) е со цел и насолена директно кон некого.
Погустите течности се најчесто со подоглотраен ефект, а другите со краткотраен.

Тоа генерално, но за подетално треба повеќе информации.
Конечно, и за да можам да делвирам и видам од кој обред е!

фала богу засега нема ништо ама баш ништо што може да ми биде чудно јас не осетив ама баш ништо изгледа си ја адресирал на некој комшија кај тебе или на некои од твоите дома.или пак стварно бог ме штити има нешто шапе.

колку за информација во библијата пишува дека свеќата служи само за осветлување а не за здравје. јас не веруам во светци колку за информација и не се клањам на икони или слично. пише дека на бог поклониму се и нему служи му,а тоа твојте кашканици чувај си ги за децата на улуца да си играат. а ако нешто сака на мене да се нафрли да знаеш дека со истата сила ке ти биде вратено и од тебе тоа нешто ке си бара да си наплати оти одкај мене ке биде истерано и набркано.
Полека, полека, ќе биде, и тоа јас лично сакав нешто побрзо, онака, нагло и кратко, ама по консулатција со Нефтис (бог да чува од женска беља) ме убеди дека сепак е поарно некоја која навистина ќе ти остави траг, долгогодишен, за цел живот да паметиш кога Бог не успеал да ти помогне во земско-магијските нешта.
Ќе те здрца без да знаеш, за кога ќе дознаеш, дали месец, дали година дена отсега, ќе се сетиш на мене и Нефтис.
Посебно на Нефтис, знаејќи ја, тешко тебе. Пошто она се нафати да ја преземе инкантацијата и се што следи, од нејзе познати причини, иако мислам дека онака, и требало малку свежа и млада "крв" за отплаќање со туѓа свест за некои работи кои ни јас не би се осудил да ги сторам.

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Јас не верувам многу многу во вакви работи... ама ми е интересно да си читкам за магии....ок. вака сега. Пошто гледам овдека има многу како да ги речам, врачари, волшебници, нема врска. .... Во последно време се чувствувам некако депресивен, немам желба за работа, мрзлив, не сакам да се дружам, нема среќа и слулчни вакви глупости... се што сакам да се случи, се случува токму обратното...Па ај си викам да ве прашам дали некој има фрлено магија врз мене?????
ЗНам еднаш порано беше дојдена една жена кај нас ан гости, и таа ми кажуваше за вакви работа, а јас си с есмеев, и сега кога читам ми е смешно. но ок.... тоа што сакам да кажам е дека, таа правеше такви работи,... Кога ја болеше главата ќе измешаше не ќумур со вода па кажуваше некоја клетва и и поминуваше.... Пред да си оди, на едно ливче ми пиша црна магија..... Магија со која би можел да наштетам ан некого,,, незнам дали ја чувам а на памет не ја знам... Но ми рече ова ти го кажувам тебе и јас не можам да го користам веќе, те нема да делува ако таа го кажела....

Сега ме интересира дали некој има фрлено магија врз мене????? и дали е тоа можеби таа.... како да дознаам.... Поздрав....:smir:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не се будали, изгори го ливчето, намачкај ги рацете со пепел и помини ги со солена вода, потоа полсе 30 минути измиг и со топла вода. Потоа 24 саата гледај да не јадеш месо.
Не чини да се чуваат клетви до тебе ако не се напишани во крв, бидејќи мастилото или графитот (ако е со молив) знае клетвата да се префрли од хартијата на тој кој е најблизу до неа и да му наштети.

И не ја употребувај ако не знаеш контрамаѓија. Ќе наебеш ко жут мрав.

Член од
30 јануари 2010
Мислења
101
Поени од реакции
17
ке се молам за вас да бог ве благослови со божјиот гнев кој уште во истиот момент кога ке ја прави каква и да е магија да дерман нема да и дојде и на тебе ти велам пшрекини да правиш така оти божјиот суд ке те стаса и тебе и таа која и да е.да знаеш дека бог е бог и на мене и на тебе а ти чим му чепкаш и му ставаш трн у око на бог тешко тебе и на таа што ке прави ке се молам за вас. божји благослов.:smir:

Garfield Полека, полека, ќе биде, и тоа јас лично сакав нешто побрзо, онака, нагло и кратко, ама по консулатција со Нефтис (бог да чува од женска беља) ме убеди дека сепак е поарно некоја која навистина ќе ти остави траг, долгогодишен, за цел живот да паметиш кога Бог не успеал да ти помогне во земско-магијските нешта. јас на ова ти велам не го искушувај господ оти тешко ке биде и на тебе и на таа нефтис или кој и да е.пази чепкаш у зеницата на господ колку за информација.:smir:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
ке се молам за вас да бог ве благослови со бошјиот гнев кој уште во истиот момент кога ке ја прави каква и да е магија да дерман нема да и дојде и на тебе ти велам пшрекини да правиш така оти бошјиот суд ке те стаса и тебе и таа која и да е.да знаеш дека бог е бог и на мене и на тебе а ти чим му чепкаш и му ставаш трн у око на бог тешко тебе и на таа што ке прави ке се молам за бас божји благослов.:smir:

1. Голема буква на почеток на реченица;
2. Ќе, а не ке;
3. вас + запирка, потоа, бог да ве или: вас, Бог да ве (Бог се пишува со големо Б);
4. бошјиот е погрешно, се пишува и вели БОЖЈИОТ;
5. престани или прекини, а никако пШрекини;
6. Ќе, не ке;
7. се остава едно празно место после секоја завршена реченица, после точката, парзно место пред да почнеш нова, а и новата реченица се почнува со голема буква;
8. секогаш пред а доаѓа запирка.
9. не е чим туку штом;
10. не е У, туку ВО;
11. ВАС, а не бас

Итн. Делува, а?

П.С. Има едно копче, се клинкува, вели, цитирај, ама (има и едно друго: додади во мултицитат) кога цитираш користи ги правилните функции на форумот.

Член од
30 јануари 2010
Мислења
101
Поени од реакции
17
засега сум слободен и така ке бидам до крајот на мојот живот ветено ми е и пишано е дека бог ке прати утешител и заштитник. Благодарение на светиот дух кој живее во мене јас сум слободен и нема власт ништо да ме опфати освен божјото присуство. Мараната.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
засега сум слободен и така ке бидам до крајот на мојот живот ветено ми е и пишано е дека бог ке прати утешител и заштитник. Благодарение на светиот дух кој живее во мене јас сум слободен и нема власт ништо да ме опфати освен божјото присуство. Мараната.
Vo makedonskiot jazik i gramatika ima soodvetni pravila.

Znaci, golema bukva на почетокот на реченицата, почни да користиш соодветни интерпункциски знаци. Не ми реди смрдливи псалми на тема магија за да не ти направам таква магија, да почнат сите дома да ни венат како цвеќиња во пустина и да останеш сам на светото, последе од своја лоза и да ти се згасни коренот со тебе, а ти откако сите ќе ти отидат, да останеш сам, разулавен створ кој без моја дозвола не смее ни да се самоубие.

Прекини!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Имај од светов замин!

You'll dry like a pig skin over fire, like a sack on a spit and you'll lose all even thine self as partings of sorrow awaits thee, whereas the earthbound spirits come, they'll look upon with glee, one by one devouring, flesh, bone and spirit, 'till there is no more!
Of this a testify, of this I swear, on my blood, on thine soul, as offerings, as given free, to the UmwE I give thee to be his plaything for time of his choosing!
Be no more, forevermore, from henceforth to nevermore I pledge to thee a bind!
A blood, an oath, a shed of willow-bark, a spirit of a Catskill, a torn nail and a bone from the sea!
it has been done!
Begone!

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.982
Поени од реакции
12.616
Напишано од Garfield
Имај од светов замин!

You'll dry like a pig skin over fire, like a sack on a spit and you'll lose all even thine self as partings of sorrow awaits thee, whereas the earthbound spirits come, they'll look upon with glee, one by one devouring, flesh, bone and spirit, 'till there is no more!
Of this a testify, of this I swear, on my blood, on thine soul, as offerings, as given free, to the UmwE I give thee to be his plaything for time of his choosing!
Be no more, forevermore, from henceforth to nevermore I pledge to thee a bind!
A blood, an oath, a shed of willow-bark, a spirit of a Catskill, a torn nail and a bone from the sea!
it has been done!
Еве контра, Мантра за кого и да беше ова наменето:

"Om"
"I am that I am "
"Om Mamni Pudme Hum"
"I Bow to the Light Within"
"I am one with God"
"I am a being of Light and I rid my being of all negativity"
"I am getting thinner each and everyday"
"I am the essence of God himself for we are one in the same""
"We are the universe for we are God"

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ti fali:
Hvaljen Isus i Marija i
Allah akbar.

Magijata, kolku i da zvuci cudno, e zemna rabota, raboti so elementite, voda, vozduh, ogan, zemja, veter, ziva, neziva materija i memoriite i sekjavanjata na minatite postoenja, zatoa krvta i krvanata magija e mokjna koga e kombinirana so elementi!
Go probiva prevezot na realnoto i dozvoluva mal probiv na supernaturalnoto koe potoa kako glina vo racete na umetnik se modelira spred potrebata za koja e povikano!

T

tinkerbelll

Гостин
Хмм.. магии ..абе вака, гледајќи по тоа какво време дојде и не ме чуди да ми имат правено. Сета среќа ја имаат што не се замарам многу и сум мирна по природа, иначе да разберам сигурно, нареден пат ќе размисли 5 ако не и 10 пати дали пак ке го прави тоа.. :))

Шала на страна, ама си приметив по мене.. од корен ти се мења се живо, али за жал, на лошо. Дали за здравје, за школо, за дома, за друштво... без разлика, се почнува одеднаш да иде наопаку.. и ?
Не велам не, можно е некој да се позанимавал со мојот живот секако пошто неговиот е банален и досаден нема шо да праи кутриот..

И пак ќе кажам, има нешто.. кој осетил, ме сфаќа, кој не -недајбоже да осети.
Јас си верувам во Бога, а оној што се занимава со такви ѓаволски работи, му посакувам да му се врати. И тоа, што побрзо :smir:

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Не се будали, изгори го ливчето, намачкај ги рацете со пепел и помини ги со солена вода, потоа полсе 30 минути измиг и со топла вода. Потоа 24 саата гледај да не јадеш месо.
Не чини да се чуваат клетви до тебе ако не се напишани во крв, бидејќи мастилото или графитот (ако е со молив) знае клетвата да се префрли од хартијата на тој кој е најблизу до неа и да му наштети.

И не ја употребувај ако не знаеш контрамаѓија. Ќе наебеш ко жут мрав.

Ќе може да ми кажеш некоја против магија?

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Никој не ми фрлил магија (колку што знам) :D Аи не верувам во магии и клетви и слично.
Секое човечко суштество има избор и не го корнтролира некоја виша сила.

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Хмм.. магии ..абе вака, гледајќи по тоа какво време дојде и не ме чуди да ми имат правено. Сета среќа ја имаат што не се замарам многу и сум мирна по природа, иначе да разберам сигурно, нареден пат ќе размисли 5 ако не и 10 пати дали пак ке го прави тоа.. :))

Шала на страна, ама си приметив по мене.. од корен ти се мења се живо, али за жал, на лошо. Дали за здравје, за школо, за дома, за друштво... без разлика, се почнува одеднаш да иде наопаку.. и ?
Не велам не, можно е некој да се позанимавал со мојот живот секако пошто неговиот е банален и досаден нема шо да праи кутриот..

И пак ќе кажам, има нешто.. кој осетил, ме сфаќа, кој не -недајбоже да осети.
Јас си верувам во Бога, а оној што се занимава со такви ѓаволски работи, му посакувам да му се врати. И тоа, што побрзо :smir:
Значи колнеш...???:D:D:D:D :toe::toe::smir::smir::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom