Нервози!

M

MIL

Гостин
Nervozata e izlisna stvar koja ne resava nisto tuku samo moze so nea da napravime uste poveke da ni e loso no ete momentalno koga ima problem ne se razmisluva najrazumno i ednostavno se sozdava nervoza koja ne mozeme da ja zamenime so nisto drugo no otkoga ke pomine se togas ke svatime deka bezpotrebno sme se nervirale

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
се нервирам и тоа многу. за глупости, за се. и јас не сакам ама што да правам ај само од себе си доаѓа тоа:toe:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Обично не се нервирам лесно или па не го покажувам тоа лесно, не сум сигурна?!
Тоа не важи само за домашните,мама има природен талент да ме извади од колкосек.:pipi:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Нервирам се кога ми заглавува комп за оценките не се нервирам оти не сум имала оценка послаба од 5 нервирам се кога се карам со мама и тато за музиката шо ја слушам .....

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.842
Поени од реакции
22.879
Се нервирам и тоа мнооогу и тоа само за глупи работи..

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Обично не се нервирам лесно или па не го покажувам тоа лесно, не сум сигурна?!
Тоа не важи само за домашните,мама има природен талент да ме извади од колкосек.:pipi:
ааааааа мила моја мнгу си избувлива и лесно знаеш да се изнервираш...:smir::smir::smir:
ја знам многу лесно да се изнервирам ама и да се смирам. е од такт може да ме извадат васко и тато е они кога ме нервираат ја мислам дека ќе убијам некој:vozbud::vozbud::vozbud:

B

Borg_Drone

Гостин
Колку често и за што најчесто се нервирате?
Дали мислите дека со тоа што се нервирате можете да смените нешто и дали таа нервоза ви се исплати?
Дали се нервирате дури и за најмала ситница или на повеќето работи реагирате ладнокрвно?

Искрено нервозата не може да ги подобри работите може само да ги влоши и нема ништо да смениш со тоа, ама некогаш тоа е посилно и од самите нас и не може да се контролира често, тоа е човековата природа.Инаку јас лично се нервирам само кога нешто ќе се случи нешто големо, за ситници не се нервирам, се нервирам многу кога ќе се случи некоја неправда и или пак ќе се случи нешто што не е логички да се случи а денес такви настани или случки ги има многу.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Прво, еден предлог од мене темава да се премести во Здравје.Патем, би можело и темата Стрес таму да оди.Пред некој ден ја барав во подфорумот Здравје, а потоа видов дека е тука.:toe:

Секој ден.За моја жал, секој ден се нервирам.Некој би рекол дека наједноставните, вообичаени работи се ситници и не треба да се трошат нерви за нив, но кога тие едноставни работи некој околу тебе ќе почне да ги комплицира, извртува...нема како да не се нервираш.Знам дека е нездраво и затоа се обидувам со разговор да ги решам проблемите.Ако се однесувам ладнокрвно ништо нема да постигнам.Плус, одвнатре не верувам дека може да се биде ладнокрвен.
Потребна е самоконтрола за да не дозволиме да има негативни последици, кога веќе не можеме да ја спречиме...:salut:

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
па многу се нервирам и за глупости ама најчесто за во кладилница кога губам многу пари што е доста често

ПапиТа

Манијак
Член од
19 ноември 2008
Мислења
33
Поени од реакции
1
У последно време.... се ми иде на нерви... :nerv::violent1:
Ќе тепааааааам!

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Ова е природна работа и ја има кај секој нормален човек. Се јавува терминот нервоза во моментите кога се појавува незадоволство кон некоја појава кај еден човек, можеби кај некој нервозата е поголема, додека кај некој помала, меѓутоа нервозата за жал постои и тоа е едно секојдневие кон одредени нешта и случувања па дури ја има и кај познатите и славни личности за кој што ние мислиме дека во нивните животи тече мед и млеко, значи сепак секој човек понекогаш во животот покажал нервоза кон одредени појави, на пример кај некој луѓе да речеме тоа не може да се примети, што незначи и дека нема нервоза, туку тие нервозата ја чуваат во себе и не ја искажуваат пред другите а непријатното чуство кога се нервираме кон некоја работа е речиси исто и нема некоја посебна разлика дали тоа ќе биде забележително на нашето лице или ќе се чува длабоко во себе а на лицето да има лажна и вештачка насмевка.
На секој човек барем еднаш во животот му се случува да има нервоза кон одредени нешта во животот.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
120
Поени од реакции
93
Многу ретко се нервирам. И да се изнервирам, одма се смирувам, само по себе, не ми треба да се издерам, или да удирам во вреќа, зашто од секогаш сум сметал дека нервозата е слабост, и може да се искористи против тебе, па затоа не дозволувам да покажам нервоза

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Ретко се нервирам... последен пат се изнервирав за картите за мак шпанија, од тогаш наваки ептен малку... со ладна глава си одам :smir: а обожавам да нервирам некој, го правам тоа на многу добар начин :vozbud:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
Jas se nerviram za sekoja mozna sitnica ponekogas i si ja kubam kosata od nervozi:toe:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Се нервирам многу кога запалката не ми работи. Нема кафе. Губам спортска. Другарот ме буди во 4 ри поручек додека спијам. Кога некој ми става тутун во цигарата. Кога некој познаник свирка по мене а не ми се обраќа по име. Кога гледам ТВ. Кога решавам геометрија. Гледам вести. Губам на шах. Чајот е ладен. Нема кафе. Кога ќе ми каже некој дека Пеле бил подобар од Панчев. Ја нема мојата марка на цигари и други работи.

Инаку по принцип сум многу смирен човек кој не се нервира.

Kajgana Shop

На врв Bottom