Дали сте едноставни?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам, јас најискрено едноставно многу ги сваќам све па дури и тоа шо е сложено, шо е малце покомплицирано јас некако си го вратам да биде у моја полза и пак го правам едноставно тоа сум јас.:toe:

Hehe,ako e ednostavna rabotata ke ja resam odma obicno kako fuere sum :vozbud: a ako e komplicirana ooo kako ja tupam :pos2: ima se od pocetok do kraj da kazam i da razjasnam sakam sekogas da sum na cisto i da go resam problemot sitnicar sum i ima se do detalj da proceshlam i da najdam kade e greskata vo problemot i da go resam ne sum ednostaven tuku sum kompliciran za teski problemi :tapp:
hoho srci ti ne si kompliciran samo za teski problemi ,ti si kompliciran od pocetok do kraj za SE :vozbud:

Сите работи се толку едноставни но луѓето сакаат да ги усложнуваат и потоа се губат во самата претстава....Зашо да биде просто коа може да го направиме сложено и на крај ќе заврши без некаков заклучок или резултат.
Јас секогаш се трудам да ги тргнам на страна непотребните работи во било која ситуација и се да се сведе на битната ствар која е предмет на разговор...Се трудам да останат работите едноставни, но ќе дојде некој и ке покака една брбушка и џабе везеш

Кога се во прашање прагматични работи ги решавам брзо и лесно, без двоумење, некојпат и без размислување ( како пред 1 месец кога минувајќи по улица влегов во фризерски салон и косата која ја чував 4 години ја исеков на 3-4 цм. иако пред тоа ниту немав помислено на тоа). Малку е потешко со работите кои емотивно ме засегаат, тогаш можам да бидам одвратно напорна:toe:

ја сум едноставно сложен.. редко кој ми нашол нзс... ама сепак неам шанси со женските.. тие се бре ко судоку... неможе чоек да ги реши :)

Ниеден човек на земјата не е едноставен.Ние сме најсложените суштества на оваа планета(барем физички).Е сеа тоа колку сме едноставни психички е најмал проблем.
Барем кај мене не е се толку едноставно-всушност ништо.А и не верувам дека постојат луѓе кои гледаат ,,едноставно,,на сите работи.Мора да има нешто,барем нешто на што би гледале барем малку комплицираност и сложеност...

Јас..јас сум некоја конфузна фузија од овие двете!:icon_eek:
Постојано се восхитувам и радувам на едноставни ситници! Едно камче на плажа да си најдам цел ден ќе ми се разубави! Зајдисонца многу мерак ми прават, кафе со цимет и млеко на зајдисонце ми е оргазмично чувство! Да тегнам цигар стуткана на некоја клупа и да го гледам светот како ми поминува пред очи, исто така ми пружа неописливо задоволство! Можам со саати да лежам на плажа, да го чувствувам ветрот и да ги слушам брановите! Мирис на цимет и јаболка, оргазмик ес уел! Светлата на колите, кога ги гледам од тераса навечер ми задоволуваарт некои чудни сетила и потреби!
Начинот на кој што ги доживувам овие работи и ситуации во очите на другите ме прават многу едноставна!
Но дали јас навистина сум таква ли е тоа само умешност да ја соединам комлициранава душа со остатокот од светот на едноставен начин, м?:icon_eek:
А кога станува збор за донесување суштествени одлуки, решавање проблеми, им верувам на чувствата и внатрешниот глас! Планирам секогаш и се и на секоја работа и наоѓам про и контра! Рзглобувам и анализирам тогаш кога гласчето од внатре ќе ми каже дека има потреба!
Комлицирано ил не, незнам! Така функционирам ...
Фала многу!:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom