Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки втор месец по ред правам 40-50 + гига а имам 15.
Не се успорува нетот овие 2 месеци. ;)

како бе така... ја мислам дека им краде мерачот,им додава... али ајде... кај мене па се успорува, на 3 макс комфорт 30гб

како бе така... ја мислам дека им краде мерачот,им додава... али ајде... кај мене па се успорува, на 3 макс комфорт 30гб

Незнам ни јас како :)
А и не ме интересира,битно да не ми се успорува :)

Незнам ни јас како :)
А и не ме интересира,битно да не ми се успорува :)

Со здравје да си ги трошите. Некако ептен не знаат што прават Т-хоум во последно време или така ми се чини :icon_lol:

Вака ако продолжат до 2015 ќе го средат Скопје со оптика...

Имам 10 гига пред 2-3 дена го поминав лимитот ми го успорија одма брзината, ама денес пак ми е вратена по старо :)

Да не спремаат нешто ново овие од Т-Хоум?:ne_zboram

Да не спремаат нешто ново овие од Т-Хоум?:ne_zboram
Ново? Тие со оптикава заглавија, не па ново. Неможат да мрднат, пола година и више стои на само 4 улици.

Веќе има оптика дел од Тетово. Проблемот е што не ја ажурираат листата на веб страната.

До тетово стигнаа, а Тафталиџе кај што има еден куп згради не го покриваат...

Ако може некој да помогне.
Кога ќе го приклучам рутерот на компјутер интернетот е нестабилен,паѓа на секои 10 мин.Ако го исклучам рутерот од компјутер,со лаптоп може да се сурфа на интернет без проблем,ама компјутерот нема интернет.Ако пак го вклучам модемот директно во компјутер интернетот си е стабилен,ама не може да работи рутерот..Шо е работава???

Вчера и денеска интернет врската е ненормално бавна. Едвај мегабит имам. Само кај мене е проблемов, или?

Edit: Средено. :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom