С
Спенсер
Гостин
вежби за бицепс во домашна атмосфера... тегови имам, е сеа, оние најобични вежби??? немам слика да ви покажам,али сигурно знаете кои се...дајте совет како да вежбам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
gainer како е најубаво да се пие пред или послем тренинг
вежби за бицепс во домашна атмосфера... тегови имам, е сеа, оние најобични вежби??? немам слика да ви покажам,али сигурно знаете кои се...дајте совет како да вежбам...
gainer како е најубаво да се пие пред или послем тренинг
Се пие обично три пати на ден. Според мене најдобро е една доза пред тренинг, една после тренинг и една пред спиење.Само најбитна е добрата исхрана со гејнерот и добар тренинг,иначе ке има слаб ефект.незнам која количина на гејнер ја имаш, ама ако имаш 3 кила треба да очекуваш добро зголемување на масата.
dymatize mega gainer имам
али работата е што неможам да го пијам 3пати на ден зашто у школо сум од сабале до 4 : 30
dymatize mega gainer имам околу 3.5 кг е ( имам испено цела канта така 3пати на ден и се поправив 3 и нешо кила во мускулна маса се)
али работата е што неможам сега да го пијам 3пати на ден зашто у школо сум од сабале до 4 : 30
+плус сега планирам да се сконцентрирам само на гради и стомачни зашто сакам "спортско тело" и дали би било пожелно да го пијам гаинерот
а зошто кога си на школо да не пиеш?што те спречува?Во шејкерот ќе си ставиш гејнерот,и ќе пиеш![]()
a зашто да не ?заеби таа работа да одат у школо со шишенце :pos2:
пс астрих ке може да ми одговориш на тоа дали е убаво да се пие гајнерот ако вежбам само стомак и гради зашо гледам имаш големо познавање
пс астрих ке може да ми одговориш на тоа дали е убаво да се пие гајнерот ако вежбам само стомак и гради зашо гледам имаш големо познавање
Нема потреба да пиеш гејнер ако вежбаш само стомак и гради.Гејнер се пие ако имаш добар тренинг до 6 пати во неделата, а ако тоа се само гради и стомак нема да издржеш 6 тренинзи неделно, само ке ги трошиш тие мускули и нема да имаш резултати. Најдобро е ако вежбаш еден мускул дневно со по 4 различни вежби. Ако планираш да ги вежбаш само овие два мускули, можеш тоа да го правиш дома,склекови,вратило евентуално и стомачни.
За бицепс, зошто не пробаш (под услов да имаш неколку различни тежини или подесив еднорачен тег) по 10 или 12 повторувања 3 или 4 серии, првата со помала тежина и постепено со секоја серија да зголемуваш од на пример (пример оти не знам колку ти е максимум со кој можеш да направиш правилно една серија) 7, 9, 12, 15 кг. Две или три различни вежби на овој начин, а после е потребен одмор од едно 3 дена-72 часа мислам беше. Потребен е оти дури после мускулот се оформува, со одмор и исхрана, продолжен, кумулативен ефект (ако не го утнав поимотда прашам нешто, пример вежбам бицепс, 30 повторувања и раката после капната на 0,неможам да ја движам што се вика... е сеа,после 5 мин,кога ке се стабилизирам и одморам,повторно истата вежба да ја правам т.е. повторно за бицепс или да чекам ден-два асално да заздрават мускулите???
и дајте предлог,за боксерска вреќа...само да не е од пилевина,и да не е од продавница...хехехе... (и како да ја наместам,неможе да виси на јаже,немам каде да ја врзам,за плафон..)
За бицепс, зошто не пробаш (под услов да имаш неколку различни тежини или подесив еднорачен тег) по 10 или 12 повторувања 3 или 4 серии, првата со помала тежина и постепено со секоја серија да зголемуваш од на пример (пример оти не знам колку ти е максимум со кој можеш да направиш правилно една серија) 7, 9, 12, 15 кг. Две или три различни вежби на овој начин, а после е потребен одмор од едно 3 дена-72 часа мислам беше. Потребен е оти дури после мускулот се оформува, со одмор и исхрана, продолжен, кумулативен ефект (ако не го утнав поимот)...