SV-Strange
Sorcerer Supreme
- Член од
- 27 август 2007
- Мислења
- 3.604
- Поени од реакции
- 367
Склекови.
Thanks dude.Склекови.
Абе пробај со чисти протеини,креатин и доста јагленохидрати да примаш(само гледај да не се шеќери)До искусниве бодибилдери имам прашање значи имав некој си 12-3 килограми вишок и почнав да одам во теретана работеќи исклучиво на кардио-машини комбинирано со малку брзо одење и диета успеав да симнам 5 килограми само ме загрижува фактот дека јас бев задоволен со своето тело и мускулната маса ми сметаше само стомакот ,сега пак гледам дека губам се и стомак и мускулна маса ,ми треба совет како да го изгубам стомакот ,а мускулната маса да остане.
Имам предлог од колегата да почнам со мала доза на протеини и да комбинирам кардио со кревање тежина
Чекам друг предлог
Закон си човекуДали е штетно ако се вежба секој ден? Не во теретана, туку дома склекови, стомачни, грбни.
ричи - спроти папаја и стронг џим, позади мода, кај студентскиот. само тие ги знам во центар. стронг џим е доста поголема од ричи, мада тие се справите горе-доле. иди и таму и таму по еден тренинг, па кај ти одговара.Од идната недела сум решен да одам во теретана редовно бидејќи сите овие празнични остатоци (сало) мора да се отстранат. Има некој совет за почетник или пак да предложи некоја теретана во близина на центар(Скопје) ??
Фала однапред