Samaramon
¤ ξωટ ¤
- Член од
- 17 декември 2005
- Мислења
- 1.081
- Поени од реакции
- 18
- Локација
- Штип
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Еве решив да споделам со вас.
Уште од кога првпат се појави Дигимон на А1 телевизија, јас на некој начин се вљубив во него. Одтогаш собирам/купувам се што ќе најдам од Дигимон.
Па еве дел од мојата колекција. Повторувам, ДЕЛ!
Другото што имам се игри за Плеј Стејшн, видео касети со сите епизоди, цедиња со епизодите на англиски и јапонски, соундтракот од сите сезони и над 1000 сликички складирани во фолдер Дигимон.
Па еве, се изнамачив да сликам се што имам онака, материјално-
Мојата Дигимон кутија. Во неа складирам се. Ја направиф сама С=
Дигимон маичка шо си ја купиф од еден саем у Охрид одамна. Не ја носам, малечка е.
Пакетките од албумот, обвивки од лижафчиња, гума за џвакање, тефтерчиња, гуми за џвакање, сликички од гуми за џвакање, обвивки од гуми за џвакање...
Две тетратки, сликовница (си ја купиф од Велес лол), боенка.
Дигимон флипс х2, Дигимон сет, Дигимон такфи со сликички и мастики беа, прскалици, освежувач за у кола, беџ, вафла, чоколатце. (обвивки афкорс, празни се.)
Карти.
Жетони.
Корици за тетратки. Малку исшарани, ама тоа ти е.
Друг вид карти, мастика некоја, честитка, картичка, остаток од Тул Сет, сликици од албумот, тетоважи.
Книжени и пластични ќесиња.
Стикерс (лепенки) некои залепени, некои не. Лилимон шо свети у темно.
Постерчиња од Другарче, Развигорче, и шознам шоче.
Дигимон весници, манга (стрип), ми ги прати другар од Мексико. Исто така, џебен албум, имав два, едниот пополнет едниот не.
Постерот од албумот, и рекламката за ,,тротинетмон,,.
Играчкички.
Глоу ин д дарк.
Енд деј ду! (ми се сфиѓа сликава незнам зш)
Друг вид жетони, и вртимушки.
Слагалка шо си ја купиф од Египет. Ми фалат две делчиња =(
Ете тоа е. Океј, не сум фрик облечен во дигимон мајца и со дигимон фризура, не напаѓајте и не давајте прерасуди. Ова ми е еден вид хоби, како шо мајките на времето собирале салфетки и марамчиња.
Е сега, сакам да прашам-
Дали некој од вас има нешто Дигимон?
Особено ми треба албумот со самолепливи сликички, кој при преселбата го изгубив а ми беше многу важен. Или било што Дигимон во вашиот град, спремна сум да купам се, бидејќи го исцрпив Штип.
Толку од мене.
Уште од кога првпат се појави Дигимон на А1 телевизија, јас на некој начин се вљубив во него. Одтогаш собирам/купувам се што ќе најдам од Дигимон.
Па еве дел од мојата колекција. Повторувам, ДЕЛ!
Другото што имам се игри за Плеј Стејшн, видео касети со сите епизоди, цедиња со епизодите на англиски и јапонски, соундтракот од сите сезони и над 1000 сликички складирани во фолдер Дигимон.
Па еве, се изнамачив да сликам се што имам онака, материјално-

Мојата Дигимон кутија. Во неа складирам се. Ја направиф сама С=

Дигимон маичка шо си ја купиф од еден саем у Охрид одамна. Не ја носам, малечка е.

Пакетките од албумот, обвивки од лижафчиња, гума за џвакање, тефтерчиња, гуми за џвакање, сликички од гуми за џвакање, обвивки од гуми за џвакање...

Две тетратки, сликовница (си ја купиф од Велес лол), боенка.

Дигимон флипс х2, Дигимон сет, Дигимон такфи со сликички и мастики беа, прскалици, освежувач за у кола, беџ, вафла, чоколатце. (обвивки афкорс, празни се.)

Карти.

Жетони.

Корици за тетратки. Малку исшарани, ама тоа ти е.

Друг вид карти, мастика некоја, честитка, картичка, остаток од Тул Сет, сликици од албумот, тетоважи.

Книжени и пластични ќесиња.

Стикерс (лепенки) некои залепени, некои не. Лилимон шо свети у темно.

Постерчиња од Другарче, Развигорче, и шознам шоче.

Дигимон весници, манга (стрип), ми ги прати другар од Мексико. Исто така, џебен албум, имав два, едниот пополнет едниот не.

Постерот од албумот, и рекламката за ,,тротинетмон,,.

Играчкички.

Глоу ин д дарк.

Енд деј ду! (ми се сфиѓа сликава незнам зш)

Друг вид жетони, и вртимушки.

Слагалка шо си ја купиф од Египет. Ми фалат две делчиња =(
Ете тоа е. Океј, не сум фрик облечен во дигимон мајца и со дигимон фризура, не напаѓајте и не давајте прерасуди. Ова ми е еден вид хоби, како шо мајките на времето собирале салфетки и марамчиња.
Е сега, сакам да прашам-
Дали некој од вас има нешто Дигимон?
Особено ми треба албумот со самолепливи сликички, кој при преселбата го изгубив а ми беше многу важен. Или било што Дигимон во вашиот град, спремна сум да купам се, бидејќи го исцрпив Штип.
Толку од мене.