Мерачот апдејтуван ти е ?55 GB сообраќај имам направено пред 12 саати(сеуште даунлоадирам) а брзината ми е иста. комфорт сум
Да даМерачот апдејтуван ти е ?
Не е секаде така? Јас колку што знам секаде за екстра пари ќе добиеш екстра услуга. Ти плаќаш 600, 1200 или 1650 денари месечно а сакаш иста услуга како некој што плаќа 1800 или 2500? Кај го имаш видено тој филм?Да, а што е финтата со MaxADSL?
Нив кој ги ебе значи? Овие даваат повеќе пари и ај ќе им пуштиме поголема брзина, а другиве нек си ебат коњите со 6 мега бита?
Еве беНа Zulu.
Сеуште нема, или јас сум слеп - па не гледам никаква информација за зголемените брзини на нивната страна?
а што пакетче имаш, можеш да си купиш некој асален рутер појак од продавница место нив да ги чекаш, јас го сменив длинк шитот 360Р со нетгеар рутер и супер ми е нетот. сега пари се у прашање ако имаш одма купуј нов и не размислувајКај мене уште стои на 6 :kesa: Што да направам? Да се јавам да се карам или да чекам и да се нервирам зашто стално прв ставам нов пакет, дента штом стигне сметката редовно ја плаќам, а ми даваат фалични рутери, ги молам 3 месеци да дојдат да ми го заменат и одговорот постојано е "дечко ти имаш вируси" и сите подобрувања кај мене последен доаѓаат:S