Играч од вашиот омилен тим што ве нервира (причини)

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Па до пред финалето го мразев Браун, ама сега го сменив мислењето.Единствено од Манчестер што го мразам е Малколм Глејзер, сопственикот на клубот.

Па до пред финалето го мразев Браун, ама сега го сменив мислењето.Единствено од Манчестер што го мразам е Малколм Глејзер, сопственикот на клубот.
И ја го мразев таму на почетокот кога почна да игра во почетниот состав, ама го сменив мислењето уште пред финалето, имаше неколку добри настапи, како да влезе во форма.

Ја никого не мразам сеуште, можеби малце Саха...

Мене најамногу ме нервира Пујол. Побавен играч од него нема со Цацко да се трка на 100 метри ќе изгуби.

јас сум за Арсенал и најмногу ме нервира кога игра Сендерос.

Navivam za Liverpool a me nerviraat:Reina,Arbeloa,Rise fala bogu so si otide,i neznam nema uste mnogu...tie se

Јас навивам за Барселона и кога ќе го видам Олегуер или Милито на мерви ми одат.

Јас навивам за Интер и дефинитивно Дејан Станковиќ е мојот најомразен играч.Единствено добро што тој има направено за Интер е голот против Милан.Исто така и крилото Цезар.Двајцата неможам да ги поднесам.Ама сеа е Мурињо на власт и ќе им ги лупне клоците :helou:

Мене најмногу ме нервира Флечер ама пак некогаш знае и да даде добри партии:helou:

O'Shea и Brown посебно Brown ми иде на живци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom