Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Имам еден проблем кој што подолго време не може да го решам, најпрвен се јавував во телеком тие ми велеа дека сум имал вируси и најдобро да сум го форматирал, ај го форматирав мислев дека ќе се среди, меѓутоа ништо од тоа, се јавувавм повторно ми даваат страна од мајкрософт да симнам некој си додаток демек конекцијата ми пагала оти нешто кодот ми бил во црна листа, го направив и тоа и ми викаат ако пак имаш проблеми наново форматирај со друг key, е сега каков проблем имам, кога и да се конектирам на интернет на почеток имам 15-20 мин може и помалку и после конкцијата стои а ниедна страна не ми се отвара, ќе се дисконектирам ако се обидам веднаш да се конектирам ќе застане на Connecting... и нема да може, automatic updates ми се исклучени веднаш, е сега дали некој знае што би можело да биде, PC-то е прилично нов земен е заедно во пакет со интернет, сега е форматиран па некој ако знае како може да се реши проблемов нека каже.

Ако си го земал од т-хоме во пакет со интернетот, тогаш тие се одговорни за сервисот на компјутерот доколку нешто не е во ред со него... А за проблемов, си пробал со друга мрежна картичка ?

Da crknuvaat starite modemi DLINK360R poradi ladni temperaturi site znaete deka great ko ludi i dovolno e da go ostavite nadvor po ladnovo ,arivederci.

Lek e da vi dadat saglam modem .Pojma nemam za novive ruteri ama izgleda deka podobro se drzat.

Da crknuvaat starite modemi DLINK360R poradi ladni temperaturi site znaete deka great ko ludi i dovolno e da go ostavite nadvor po ladnovo ,arivederci.

Lek e da vi dadat saglam modem .Pojma nemam za novive ruteri ama izgleda deka podobro se drzat.

Овој д-линк што го имав загреваше ко луд...:tapp: Ми кажаа ко демек ако стоел у вертикална положба помалку ќе загревал. А овој што е рутерот томсон бар сега за сега е во ред. Работи по 3-4 дена нонстоп и никако не загрева

тачно. Thomson-от скоро ич не грее,али за Моторолата од Телекабел што ги даваат-ненормално греат

Хмммм, почнаа проблемите со брзината кај мене. Денеска цел ден е катастрофа -.-

Isto e i kaj mene brat a i kaj mnogu drugu.Po moe mislam deka problemot e za golemiot broj na priklucoci za 3MAX, ne ocekuvaa tolku golem interes za 3MAX i sega na site ni se pojavi toj problem so brzinata.

kako sto rekoa tehnicarite demek thomson poveke nemalo da gi ima odsega samo pireli.

Имам еден проблем кој што подолго време не може да го решам, најпрвен се јавував во телеком тие ми велеа дека сум имал вируси и најдобро да сум го форматирал, ај го форматирав мислев дека ќе се среди, меѓутоа ништо од тоа, се јавувавм повторно ми даваат страна од мајкрософт да симнам некој си додаток демек конекцијата ми пагала оти нешто кодот ми бил во црна листа, го направив и тоа и ми викаат ако пак имаш проблеми наново форматирај со друг key, е сега каков проблем имам, кога и да се конектирам на интернет на почеток имам 15-20 мин може и помалку и после конкцијата стои а ниедна страна не ми се отвара, ќе се дисконектирам ако се обидам веднаш да се конектирам ќе застане на Connecting... и нема да може, automatic updates ми се исклучени веднаш, е сега дали некој знае што би можело да биде, PC-то е прилично нов земен е заедно во пакет со интернет, сега е форматиран па некој ако знае како може да се реши проблемов нека каже.
За ова болдираното - го имав и јас овој проблем. Ако имаш Касперски антивирус веднаш избриши го, затоа што тој ти ја попречува конекцијата. Кај мене тоа беше проблемот. :salut:

Jas seuste go imam problemot so T home sekoj den im se javuvam od 1 septemvri pa navaka i nikako da se resi problemot .Slaba linija ,disconekcija i max 3 mb a ne 6 za koi plakam.Kako e kaj vas ima li nekoj dr problemi so netov posebno me interesira za Dracevo za da znam dali e samo kaj mene problemot .

За ова болдираното - го имав и јас овој проблем. Ако имаш Касперски антивирус веднаш избриши го, затоа што тој ти ја попречува конекцијата. Кај мене тоа беше проблемот. :salut:
Јас имам АВГ и го имам истиов проблем. И без антивирус пак го имав истово.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom