|MkD|hUnTeR
Golden Lords
- Член од
- 15 мај 2009
- Мислења
- 187
- Поени од реакции
- 4
na koja programa davaat nba ?
Bato gi gledam na DREAMBOX,ako go imas da ti gi kazam,na koja programa davaat nba ?
Ubavo ti kaza Perfecto satelitska e povrzano so internet so ruter,so e toa be ? daj kazi raskazi sakam da gleam porano na alfa gleav sea nema prenos
немора се да се прашува зашто постои Lakers.com?Што бидна со Гасол до кога ќе биде повреден??
Mногу . . . многу луда утакмица, нејкев да трошам на стрим па следев на nba.com, на минут и 22 до крај губеа 89-85, на 30 секунди до крај водеа 89-92, на 14 секунди беше изрмането, 92-92 ( претпоставувам тројка примиле ) и конечно отидоа во продолженија .
Неам сили да го дочекам крајот, atdhe не ми отвара за стрим, баш сакам да ги видам утре најинтересните моменто од средбава, поготово крајот и последните 2 минути, многу нервозни ко што гледам, Ариза техничка кај Хјустон, кај Ел Еј нормално, Артест но и Коби и Бајнам, се на се склопено, добар дуел за око штета што немав прилика да го следам .
Edit :
Сепак ја начекав на стрим за последни 5 од продолжение, Коби секоја чест, 41 кош, 4 во онаа серија од 7-0 од 85-89 до 92-89, и во продолжение 6 коша од кои еден со фаул кој му го направи Скола и со тоа Хјустон останаа без својот центар у последни 2 минути ( 16 поени и 13 скока ) .
Капа доле и за Бајнам, страшен дабл дабл, 17 поени и 17 скока ( 10 дефанзивни и 7 офанзивни ), 3 поени во продолжение, сите 3 од слободни и он ја донесе победата зашто на 102-102 беше фаулиран и погоди едно што на крај беше доволно, Хјустон немаа ни обид за поен во последни 24 секунди, прво беше направен фаул на 14 секунди од страна на Одом, не беа влезени во бонус па немаше слободни, Броокс превзема одговорност на крај но џабе, Фишер украде топка на 3 секунди пред да упатат шут за победа и се завери триумфот од 103-102 .
Ке го начекам утре и цел хајлајтс, мора да се видат техничкиве, и пресвртот у последна минута на Лејкерс како и израмнувањето на Хјустон за продолжетоци .