Не е матно друже сакав да му потенцирам дека судиите не ве оштетија нешто драстично вчера односно добро си ја судеја утакмицата. како за вас така и за орландо.:smir:Во една реченица, се контраш самиот. Одлучи се, за Коби беа судиите или за Орландо. Вака матно е...
Да да тамам ке славиме на домашен терендали ќе заврши серијата у пет утакмици? Хауард уште е мал,треба да учи уште
Нема шанси да заврши со чистка серијава сигурен сум сто посто.Нема што да брзаме...мислам дека серијава ќе заврши...со чистка!
Тврдеење засновано на реалниот однос на силите...
Нема шанси да заврши со чистка серијава сигурен сум сто посто.
Ако сакаш и кладба ке ставиме и тоа во јузер. Орландо победува дома најмалку барем еден натпревар тоа сигурно го тврдам.
Си обезбедивме солидна предност, не?NBA playoff history/Best-of-seven series
38-1 series record when leading 2-0
Хех мразам статистики ама ќе ти кажам една подобра и застрашувачка.На крајот од хајлајцот:
Си обезбедивме солидна предност, не?
Се повеќе Лејкерс ми наликуваат на Манчестер Јунајтед, сите се против нив, на сите им се во око, секогаш кога играат финале сите се за противникот на ЛА па макар и прв пат ги гледаат и слушаат за некој од нивните играчи.
Има сироти луѓе
Вака сега, да те исправам малку. Најтрофејна екипа во НБА е Бостон Селтикс, значи не е Лејкерс.А па мене навивачите на Лејкерс ми наликуваат на оние на Реал Мадрид... кога некој почне да навива за фудбал и го одбере Реал, тоа значи дека нема појма од фудбал и навива за Реал оти е најтрофеен клуб во Светот, со исклучоци... истото и за Лејкерс... освоија Лејкерс неколку титули со Коби и Шек во екипа и сите од тогаш за Лејкерс, ги прашаш кој е најдобар играч- сите Коби мајстор, а да ги прашаш незнаат 5 екипи од НБА
Вака сега, да те исправам малку. Најтрофејна екипа во НБА е Бостон Селтикс, значи не е Лејкерс.
Јас навивам за Лејкерс уште од времето кога играше Дивац, ван Ексел, Кемпбел, Линчи, Ворти и кога Коби и Шек си играа со песок на плажа. Значи тие дојдоа отпосле и направија екипа и освоија 3 по ред.
За Коби не трошам зборови, тој во кошарката е како К.Роналдо во фудбалот така да ќе сватиш зошто го мразат, а и ти си направил грешка што мразиш зошто по ова што го кажа ти треба да го мразиш и Роналдо зошто и тој е мајстор