Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Па треба да ме следиш почесто, вчера кажаа на CNN за мене :icon_cool

Лејкерс баце синоќа ја изигра најочајната утакмица од поодамна, Фил Џексон рече “Не знам дали може да играме полошо од ова“.

Не сакам да обвинувам некој за поразот, ама тоа сигурно не беше Коби, одбери друга утакмица да прокењаш за него, ако добиеш шанса.

Или бар изигравај паметњакович на гледана утакмица, не ми копирај статистика од нба.ком.
Кога ќе гледам утакмица Лејкерс-Хјустон ќе правиме муабет , тие утакмици се играат многу касно неможам да ги гледам.:toe:

Кога ќе гледам утакмица Лејкерс-Хјустон ќе правиме муабет , тие утакмици се играат многу касно неможам да ги гледам.:toe:

Епа сеа, гледај утакмица после лафи, лесно е да видиш бројки и да си правиш филмови како било, некои (ВАЖНИ) работи не се гледат у статистика.

Не требаше да загубиме дома...Но сепак мислам дека Лејкерс се моќен тим и ќе ѓи поминеме хјустон...

Nisooo ne e ova eden poraz se znae deka ke im vratime mnogu poloso...ednostavno los den i niso ne odi:):)a za KoBe samo voda mozat da mu nosat neznam dali i toa zasluzile i koj zbori loso za nego znaci vrska nema od kosarka...se razbira deka sekoj nekogas zaebuva neso...i ne e rabotata ednas zaebi i necini......se na se Sampioni za ovaa godina se LAkers Kings:)

Ќе се вратиме посилни, верувајте:smir:

Ок е момци, Лејкерс беа малку рапави, бавни во одбрана исто и во нападот. Хјустон буквално го погоди секој шут. Исто слободните шутеви катастрофа 12-19. Очекувајте далеку подобра игра.

А за овие хиените што го хејтат Коби, не му замерувајте.

Ок е момци, Лејкерс беа малку рапави, бавни во одбрана исто и во нападот. Хјустон буквално го погоди секој шут. Исто слободните шутеви катастрофа 12-19. Очекувајте далеку подобра игра.

А за овие хиените што го хејтат Коби, не му замерувајте.

Мора да го хејтат оти е најдобар:helou:

Не ми беше зборот да ве провоцирам.Еве тоа ми беше поентата Леброн има шут 12/20 со 8/9 слободни фрлања и има 34 поени.Само дискутираме , не ми е финтата да се расправам овде :)

Епа момци се деси тоа што се деси вечер ќе покажеме што све можеме
Па остајте некое линкче ако вие при рака вечер за да не лутам и да најдам некое бедно

Го даваат на NBATV во 4:30.

vecerva mora da se pobedi..

тооооооо 111-98 ајде сега одиме на уште 1 победа и да заводеме:vozbud:

Победа...Како што се очекуваше...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom