Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Мило ми е што почињате да контате дека нема вистински баскет додека не почне плеј-оф...
Се знае дека сите играат со мала доза на резерва и се чуваат за плеј оф-от...ама

Не ми е битно има лажна или вистинска кошарка, битно ми е да го гледам Лејкерс, Коби и екипа, губеле или тепале таму сум со нив!

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.752
Поени од реакции
3.790
[FONT=M_Times] [/FONT]
Ииии види го ти него (Бајнам), лидер ке станувал... Се мрднал сабајлево! Ми се допаѓа тоа што Коби ја добива подршката од соиграчите, нешто што го немаше до пред доаѓањето на Гасол. Сега Лејкерс има тим во права смисла на зборот и воџа на чело... Не се сомневам дека оваа година ке го завршат она што го почнаа минатата...[FONT=M_Times][/FONT]

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ииии види го ти него (Бајнам), лидер ке станувал... Се мрднал сабајлево! Ми се допаѓа тоа што Коби ја добива подршката од соиграчите, нешто што го немаше до пред доаѓањето на Гасол. Сега Лејкерс има тим во права смисла на зборот и воџа на чело... Не се сомневам дека оваа година ке го завршат она што го почнаа минатата...
Да, плус Одом, Фармар и Волтон се повредени, кога ќе се вратат тие ќе е уште подобро. Коби вчера изигра одлично но имаше и одлична подршка од цела екипа, а тоа се бара:vozbud:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
[FONT=M_Times] [/FONT]
Ииии види го ти него (Бајнам), лидер ке станувал... Се мрднал сабајлево! Ми се допаѓа тоа што Коби ја добива подршката од соиграчите, нешто што го немаше до пред доаѓањето на Гасол. Сега Лејкерс има тим во права смисла на зборот и воџа на чело... Не се сомневам дека оваа година ке го завршат она што го почнаа минатата...[FONT=M_Times][/FONT]

Леле Дру синоќа беше цар, да не го подигнеше нивото на играта којзнае што ќе беше, заедно со Радмановиќ беа најдобри.
А Коби вчера изигра доста слабо, и Гасол не беше ништо подобар, ама добро е што во овој тим на Лејкерс има и други играчи кои ќе превземат поголема одговорност кога на генералот не му оди :) така да сите кои мислеа дека Лејкерс се one-man-team, еве му демант :)

Одиме down to the dirty south сеа :) и Ламар по се излгеда ќе биде спремен.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675
Ииии види го ти него (Бајнам), лидер ке станувал... Се мрднал сабајлево! Ми се допаѓа тоа што Коби ја добива подршката од соиграчите, нешто што го немаше до пред доаѓањето на Гасол. Сега Лејкерс има тим во права смисла на зборот и воџа на чело... Не се сомневам дека оваа година ке го завршат она што го почнаа минатата...

Точно тоа и го мислам редно време беше другите играчи(Радманович.Бајнум)да му помогнаат на Коби...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Оваа година за разлика од минатата има подобар тим, Бајнам се врати од повредата, има 3центри (Гасол,Бајнам и Одом може да одигра како центар) има добри шутери, брзи и подвижни играчи (Фармар,Волтон,Фишер) како и најдобриот играч во НБА лигата - Коби Брајант. Со оваа екипа верувам дека ќе се стигне како и минатата година до финале, со разлика што оваа година ќе ја освоиме титулата.

Инаку фан на Лејкерс сум (да не кажам 17години :)) ама од кога знам за кошарка сум за нив:):helou:
Поздрав

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ајде честито победа над мајами.. да се множат

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
А да и на последниот меч се повреди Вујачич и нема да игра со Хјустон. Тоа значи дека на клупата го имаме Ариза и Пауел. Тоа е тоа. Е ова стварно веќе е малер, победа или пораз во Хјустон , прашањето е сега? Одом,Фармар,Волтон,Вујачич сите аут.

П.С Мекгрејди нема да игра против Лејкерс, но според мене тоа е лошо за Лејкерс а не за Хјустон , затоа што Хјустон игра подобро без Мекгрејди...пак според мене, не мора да значи дека е така.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Тешка но заслужена победа на Лејкерс, одличен Коби Брајант со 33 поени.

Хјустон- Лејкерс 100:105:vozbud:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Квалитетно се иагуби Јао, резултат 100-103 за Лејкерс на две секунди пред крај, Јао шутна од поле :pos2:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Абе како е можно Бајнам да има само еден скок,леле дури и Фишер има повеќе од него...господи. Тешка, груба победа на не толку расположениот Лејкерс тим, Коби имаше некаде 33 % шут од поле, Гасол го немаше никаде, Бајнам да не зборувам, ама победа си е победа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
Абе како е можно Бајнам да има само еден скок,леле дури и Фишер има повеќе од него...господи. Тешка, груба победа на не толку расположениот Лејкерс тим, Коби имаше некаде 33 % шут од поле, Гасол го немаше никаде, Бајнам да не зборувам, ама победа си е победа.
:D Прво нешто што гледам во статистиката по натпреварот се скоковите на Бајнам и Гасол, не поените, тоа е клучот, без оваа карактеристика во играта Лејкерс ништо не прави оваа година, лани со Бостон поради тоа и го загубија финалето но недостигаше Бајнам .
Али сепак, имаше незгодна повреда, се гледа дека делува уплашено, игра со страв кој верувам дека ке исчезне до плејофот кога полесно би требало да се справуваат со конкурентите, нешто слично како и лани иако играа без Бајнам .

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
:D Прво нешто што гледам во статистиката по натпреварот се скоковите на Бајнам и Гасол, не поените, тоа е клучот, без оваа карактеристика во играта Лејкерс ништо не прави оваа година, лани со Бостон поради тоа и го загубија финалето но недостигаше Бајнам .
Али сепак, имаше незгодна повреда, се гледа дека делува уплашено, игра со страв кој верувам дека ке исчезне до плејофот кога полесно би требало да се справуваат со конкурентите, нешто слично како и лани иако играа без Бајнам .
Знам и јас на тоа се радувам најмногу кога двата ќе имаат по 15 скока, исто толку и поени, подобар дабл дабл амин, пиц-пец, ама ајде. Некои викаат дека се чуваат за плеј-офот , некои дека не си одговараат двата, останува да видиме, засега најдобар тим во NBA 31-6, за понатаму останува да видиме.

P.S Одом из бек!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Знам и јас на тоа се радувам најмногу кога двата ќе имаат по 15 скока, исто толку и поени, подобар дабл дабл амин, пиц-пец, ама ајде. Некои викаат дека се чуваат за плеј-офот , некои дека не си одговараат двата, останува да видиме, засега најдобар тим во NBA 31-6, за понатаму останува да видиме.

P.S Одом из бек!
Јас пак најмногу се радувам кога со послаба игра ќе победат, слично како вчера. Точно, Одом се врати и можам да кажам дека беше одличен во последната четвртина, кога беше најпотребно.
Ајде вечерва на гости кај Сан Антонио, овде очекувам Гасол и Андру да имаат подобра вечер против Данкан анд ко.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675
Честитки за победат на Лејкерс против Хјустон...
За вечер очекувам иста победа..:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom