- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Може да е до сите работи што си ги набројал, и вируси а може и самата мрежна да те зеза. Вака, за програми за чистење јас ја користам оваа комбинација: Kaspersky 2009, Trojan Hunter, Spyware Terminator ( последниве 2 се бесплатни и лесно достапни на интернет, не дека касперски неможеш да го најдеш де... ). А го имаш скоро форматирано компјутерот ? Пробај, реинсталирај ги драјверите за мрежната картичка, ако и тоа не помогне тогаш стави ја мрежната од другиот компјутер и пробај. Исто ме интересира дали со истиот мрежен кабел ги поврзуваш компјутерите со рутерот/модемот ?Aј ако знае некој нека ми помогни.
Имено,на мојава конекција,на мојов модем,кај мене дома, на мојот компјутер и лап топ брзината е 3 мб просечно,а треба да биди 6...Ставам друг компјутер ко ништо крева 5200,што би значело дека е до моите компјутери.....сеа прашањето ми е што можи да е до компјутерот...мрежната,вируси...дај препорачајте некое програмче за чистење. да пробам нешто да го средам,ако не е до тоа дали да купам друга мрежна картица.....ХЕЛП!!!!:smir: