Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

king24

Pirat
Член од
8 ноември 2007
Мислења
147
Поени од реакции
2
Дали кај сите кои користат адсл е зафркнат нешто или само кај мене е

P

Princ

Гостин
Кај сите е... а што воопшто работи во оваа ********* земја. Сред бел работен ден паѓаат линкови ко зрели круши :nerv::nerv::nerv::nerv:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Кај сите е... а што воопшто работи во оваа ********* земја. Сред бел работен ден паѓаат линкови ко зрели круши :nerv::nerv::nerv::nerv:
Кај мене е во ред, 5120/765 кб/с брзина човече ИНТЕРМЕЦОВ лета :vozbud:
а бај д веј, кога кај сите ќе се нормализира кај мене тогаш ќе се шекне :pos: :pos:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Дали кај сите е проблемот со отварање странски страници како google yahoo... ништо не отвара?

Член од
15 септември 2008
Мислења
39
Поени од реакции
0
Дали кај сите е проблемот со отварање странски страници како google yahoo... ништо не отвара?

И кај мене е тој проблем Yahoo Mail никако не отвара а се нервирам зашто ова подолго време се случува

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
Изгледа надворешниот линк им е пак паднат. Срамота е ова што го прават ај да се деси вецер после 00ч сваќам али у работен ден у работно време малце е смешно. Или пак многу порки вадат админите кај нив сега :D па го бутнале линкот :P Но не се само т-хоме исто и Офф нет имаат проблеми со надворешни линкови. Сега за сега некои надворешни страни отвара а некои не. А баш тие што ми требаат не ги отвара. pfff

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Изгледа надворешниот линк им е пак паднат. Срамота е ова што го прават ај да се деси вецер после 00ч сваќам али у работен ден у работно време малце е смешно. Или пак многу порки вадат админите кај нив сега :D па го бутнале линкот :P
и кај мене освен хи5, друго ништо од странски сајтови не отвара :tapp:
btw, да не им се јави некој да праша кога ќе се нормализира состојбата ? инаку видов сеа на веб страната, се ставиле офлајн, многу се зафатени луѓето :pos:

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
Што вреди ако им се јави некој ace истото па истото го прават секогаш, ќе ти кажат " Имаме технички проблеми и нашиот тим работи на случајот, но не знаеме кога ќе го средат" Продадена финта нонстоп истата ја користат :P

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Што вреди ако им се јави некој ace истото па истото го прават секогаш, ќе ти кажат " Имаме технички проблеми и нашиот тим работи на случајот, но не знаеме кога ќе го средат" Продадена финта нонстоп истата ја користат :P
Абе ако, минатиот пат кога имаа ваков проблем ми рекоа до 22:00 ќе биде се средено, и така испадна :)
а сега прашав, и они незнаат до кога ќе биде ваква со линковите :nesvest:

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
Значи у право бев :P Не знаат до кога ќе биде вака :P

Член од
14 април 2006
Мислења
65
Поени од реакции
2
Ми рекоа да ги сменам днс-ите со 7 - 8 наместо 5 - 6 ама исто е.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Ми рекоа да ги сменам днс-ите со 7 - 8 наместо 5 - 6 ама исто е.
И јас го пробав тоа не бива...
ги ставив и оние ОПЕН ДНС, и со нив не бива :nesum:
а незнам во кој пост ( од разговор со оператор) прочитав дека имало нов днс сервер, а вчера ги прашувам тие од техничка, ми викаат старите сервери, е ајде де :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom