Од каде оваа информација?Да секако, сега кога го одобрија проектот од Дојче телоком за оптика до секој дом во Македонија, ќе се растуриме од плачење...
Од каде оваа информација?Да секако, сега кога го одобрија проектот од Дојче телоком за оптика до секој дом во Македонија, ќе се растуриме од плачење...
Кај мене е во ред, 5120/765 кб/с брзина човече ИНТЕРМЕЦОВ летаКај сите е... а што воопшто работи во оваа ********* земја. Сред бел работен ден паѓаат линкови ко зрели круши :nerv::nerv::nerv::nerv:
Дали кај сите е проблемот со отварање странски страници како google yahoo... ништо не отвара?
И кај мене е исто. Па не ли средиа серверите или шо требаше?:nerv:Дали кај сите е проблемот со отварање странски страници како google yahoo... ништо не отвара?
и кај мене освен хи5, друго ништо од странски сајтови не отвараИзгледа надворешниот линк им е пак паднат. Срамота е ова што го прават ај да се деси вецер после 00ч сваќам али у работен ден у работно време малце е смешно. Или пак многу порки вадат админите кај нив сега па го бутнале линкот
Абе ако, минатиот пат кога имаа ваков проблем ми рекоа до 22:00 ќе биде се средено, и така испаднаШто вреди ако им се јави некој ace истото па истото го прават секогаш, ќе ти кажат " Имаме технички проблеми и нашиот тим работи на случајот, но не знаеме кога ќе го средат" Продадена финта нонстоп истата ја користат
И јас го пробав тоа не бива...Ми рекоа да ги сменам днс-ите со 7 - 8 наместо 5 - 6 ама исто е.