Шо модем имаш ?Кај мене модемот е 8Мбит со 1Мбит и не се жалам само ако ми го сменат,нека пробаат аааааа...............
:baeh::baeh::baeh::baeh:
Биди упорен секојдневно им се јавувај, и кај 1 мој другар беше така, не му ја покачија брзината, се јавивме неколкупати сега се е окне вреди кога ќе се јавам ми ја пустаат таа брзина што треба да е имам после 5 мин се е по старо.
Кај мене беше покачена брзината али од саботата од кај 18 часот почна ова да се случува ова, три пати денес им се јавив им кажав што е проблемот ми велат момент малку и брзината ја имам таа што треба кога ќе завршам со разговор го губам интернетот и повторно истиот проблем со брзина од 1980\786.Биди упорен секојдневно им се јавувај, и кај 1 мој другар беше така, не му ја покачија брзината, се јавивме неколкупати сега се е ок
Види некоја страна поназад, и мислам дека ќе ти стане јасно како сме задоволни од адслотkako ste zadovolni od MaxADSL-ot???????
imate problemi cesto????
kako brzinata?????
Тоа грешки ок е да имаш но доколку имаш некои додатни проблеми или шуштење на телефон додека збориш нешто како краток спој, Јас имав такви проблеми и ми пагаше нетот нонстоп. Се јавив во техничка подршка на т-хоме тогаш беше мт нет и преку 5 луѓе ме поврзаа со еден од главните администратори. И со него на раат се разбравме. И на крај кај мене испадна дека на бандера нешто сметњи правело па он пријави во македонски телекомуникации и за едно 2-3 недели дојдоа и го средија проглемот. аКо имаш некој човек што го бива за телефони или пак работи во македонски телекомуникации викни го и нека го тестира горе линкот или телефонот дали има шуштења од бандера. ако таму се е ок тогаш ти е телефонскиот кабел од таму до дома. Но би ти препорачал спам да им правиш на т-хоме support за побрзо да ти го средат. Иначе Тоа они што зборат антивирус вакво онакво бабини деветини се. Можеш да тестираш и од кај нив да им кажеш да ти го ресетираат userot i passwordot некогаш и тоа помага.Зависи од кој сакаш,има во земјоделскине аптеки,во зависност што че садиш,има различни...али најубај се од манастирот Св.Хилендар за јачмен и овес...:smir::smir::pos2:
Оф топиц:дајте бе кажете со ова проблемоф што го имам со интернетов,никој не знај???