Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073

Дали е ова реалната брзина што треба да ја има корисник на адсл од 100 гб и дали има и друг ваков проблем.

Јас имам 100 - ка

[/URL] [/IMG]

Пред 2 дена имав проблем ... цел ден паѓаше и не крена појке од 3 мегабита ама сега е супер

Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Макс адсл 100 гб треба да имаат сите по 6 мбпс. Кај некој пуштиле 8 мбпс, но тоа е по грешка. Кај и да е ќе ве вратат и вас на оргинални брзини. :D

@king24
Јависе - 0800 12345. Не ти е фулл брзината. Некоја грешка направиле кај тебе.

king24

Pirat
Член од
8 ноември 2007
Мислења
147
Поени од реакции
2
@king24
Јависе - 0800 12345. Не ти е фулл брзината. Некоја грешка направиле кај тебе.
не вреди кога ќе се јавам ми ја пустаат таа брзина што треба да е имам после 5 мин се е по старо.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
100% кај нив е проблемот. Продолжи да им се јавуваш.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Кај мене модемот е 8Мбит со 1Мбит и не се жалам само ако ми го сменат,нека пробаат аааааа...............
:baeh::baeh::baeh::baeh:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Кај мене модемот е 8Мбит со 1Мбит и не се жалам само ако ми го сменат,нека пробаат аааааа...............
:baeh::baeh::baeh::baeh:
Шо модем имаш ?
и дај слика, да го видеме твојот резултат
вака само на зборови... :toe:

не вреди кога ќе се јавам ми ја пустаат таа брзина што треба да е имам после 5 мин се е по старо.
Биди упорен секојдневно им се јавувај, и кај 1 мој другар беше така, не му ја покачија брзината, се јавивме неколкупати сега се е ок :)

king24

Pirat
Член од
8 ноември 2007
Мислења
147
Поени од реакции
2
Биди упорен секојдневно им се јавувај, и кај 1 мој другар беше така, не му ја покачија брзината, се јавивме неколкупати сега се е ок :)
Кај мене беше покачена брзината али од саботата од кај 18 часот почна ова да се случува ова, три пати денес им се јавив им кажав што е проблемот ми велат момент малку и брзината ја имам таа што треба кога ќе завршам со разговор го губам интернетот и повторно истиот проблем со брзина од 1980\786.

P

Princ

Гостин
Па бесплатен е бројот... држи отворено што ги вртиш. Речи и на таа од техничка поддршка "извини вака што те задржувам, ама симнувам филм од rapidshare" :toe:

ssseee

sangreBLANCAenMISvenas
Член од
25 јули 2008
Мислења
228
Поени од реакции
5
kako ste zadovolni od MaxADSL-ot???????
imate problemi cesto????
kako brzinata?????

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
Зависи од кој сакаш,има во земјоделскине аптеки,во зависност што че садиш,има различни...али најубај се од манастирот Св.Хилендар за јачмен и овес...:smir::smir::pos2:

Оф топиц:дајте бе кажете со ова проблемоф што го имам со интернетов,никој не знај???
Тоа грешки ок е да имаш но доколку имаш некои додатни проблеми или шуштење на телефон додека збориш нешто како краток спој, Јас имав такви проблеми и ми пагаше нетот нонстоп. Се јавив во техничка подршка на т-хоме тогаш беше мт нет и преку 5 луѓе ме поврзаа со еден од главните администратори. И со него на раат се разбравме. И на крај кај мене испадна дека на бандера нешто сметњи правело па он пријави во македонски телекомуникации и за едно 2-3 недели дојдоа и го средија проглемот. аКо имаш некој човек што го бива за телефони или пак работи во македонски телекомуникации викни го и нека го тестира горе линкот или телефонот дали има шуштења од бандера. ако таму се е ок тогаш ти е телефонскиот кабел од таму до дома. Но би ти препорачал спам да им правиш на т-хоме support за побрзо да ти го средат. Иначе Тоа они што зборат антивирус вакво онакво бабини деветини се. Можеш да тестираш и од кај нив да им кажеш да ти го ресетираат userot i passwordot некогаш и тоа помага.

пс. извини за каснење со respond но реновирам дома и знаеш како викаат " Мајстор у куќа да не ти влезе" :D

пс 2. Доколку имаш некои прашања додатни private message me и ќе правиме муабет на скајп или мсн. :D

butterfly1135

Tutto questo amore...
Член од
30 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
5
И кај мене почнаа проблемите од вчера па навака модемот се конектира и на секој 5 - 10 секунди паѓа и нонстоп така - прави "падни стани" се јавив викаат тестирале дали може 10 mbps да издржи линијата и дека ке сум немал нет 2-3 дена.. SUX

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Кој пакет ми препорачувате да го земам?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
^^ Зависи од цената и перформансите за кои сте заинтересирани. Доколку не ти треба трансфер голем тогаш 5мбс и 25 гб се доволни.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
абе ја порано имав еден куп проблеми. им се заканив дека ке се префрлам на он нет и да видите како наредниот ден дојде екипа у 9:00. сега немам никакви проблеми и нетот ми е 6 со 1... прекрасно :vozbud: иначе имам адсм 100гб. и кога им се јавив пред некој ден ми рекоа ке има нови пакети со побрз нет така да коа ке се појават се префрлам одма на тоа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom