Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
на макс 100 сум,брзината супер ќе иде,мада upload дај нека качат на 1 мега бит ебаго.иначе,требало да качат на 150 гига да ги ебнам,мада не трошам поише од 60 гига,али ипак,да биде фер кон сите
Делиме исто мислење, а за болдираново, навистина убаво би било. Додека да закачам клип на ЈуТјуб се отепувам чекајќи.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ја овој месец симнав 194 гига со скоро 10 мегабита (околу 900кб у секунда), платив 1500 денари и не сум обврзан да го користам интернетот наредниот месец пошто немам потпишано никаков договор. Па вие маткајте се со Т-хоум......

П.С. 23ти сме, до 31ви има време, уште 2-30 гига ке симнам.

С

Спенсер

Гостин
Ја овој месец симнав 194 гига со скоро 10 мегабита (околу 900кб у секунда), платив 1500 денари и не сум обврзан да го користам интернетот наредниот месец пошто немам потпишано никаков договор. Па вие маткајте се со Т-хоум......

П.С. 23ти сме, до 31ви има време, уште 2-30 гига ке симнам.
На CABLETEL си нели??

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Последниве 2 - 3 дена, на секое конекцијата ми паѓа. Икончето за конекција десно долу стои, а не ми работи ни мсн ни пребарувачиве... после некое време се гаси нетот (поточно не стои како уклучен нетот на икончето долу)... Што може да е проблемот? Пред да се јавам кажете :)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Последниве 2 - 3 дена, на секое конекцијата ми паѓа. Икончето за конекција десно долу стои, а не ми работи ни мсн ни пребарувачиве... после некое време се гаси нетот (поточно не стои како уклучен нетот на икончето долу)... Што може да е проблемот? Пред да се јавам кажете :)
Ако имаш макс адсл, веднаш се јавувај во техничка подршка, кај мене доаѓаа 2пати и сега интернетот е како нов :helou:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
На Телекабел сум, Cabletel се шупаци.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Да не знае дали имаат мрежа и накај Геге, Волково??или да им се јавам??
па види вака, кога склучуваш договор тие секогаш прво ти го проверуваат местото на живеење, и ти кажуваат дали е можно да се инсталира адсл, каков е сигналот во регионот и сл
така да обрати им се ним , ке ти објаснат подетално за овие места кај што сакаш ти
:salut:

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
Има некој моментално проблем со адслов на т-хоме ?? многу му се намали брзината не пали на мсн едвај ми ја отвори странава , а неам пробиено доунлоалд

P

Princ

Гостин
Кај сите изгледа е ист проблемот. Потврдено е дека е од кај нив.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
По нерви искинав денес со интернетот за нигде е , како се нервирам вака не за друго компјутерот ми страда по него мавам :nerv::nerv:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
ах мамата не отвара мсн, а додека отвори некоја страна пола саат чекам :nerv:

Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Потврдено. Мене ми рекоја имале мал проблем со новите линкови. Ќе средат. Увек е вака кога започнуваат нови брзини...

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Потврдено. Мене ми рекоја имале мал проблем со новите линкови. Ќе средат. Увек е вака кога започнуваат нови брзини...

Пред малку се јавив ми кажаа дека до 20 часот проблемот ке бил решен
Have a nice day :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom